M. Night Shyamalan yeni filmini açıkladı: Ölümsüz/Parçalanmış'ın devamı niteliğindeki Glass geliyor

10.237 Gösterim
27 Nisan 2017 11:30
M. Night Shyamalan yeni filmini açıkladı: Ölümsüz/Parçalanmış'ın devamı niteliğindeki Glass geliyor

Parçalanmış (Split) ile bu yılın önemli gişe başarılarından birini elde eden M. Night Shyamalan yeni projesini açıkladı. Buna göre yönetmenin yeni projesi, aynı evren içerisinde yer alan Ölümsüz (Unbreakable) ve Parçalanmış'ın devam hikâyesi niteliğindeki Glass olacak.


M. Night Shyamalan, Parçalanmış ile yalnızca kariyerini düzlüğe çıkarmadı. Yönetmen 2017'nin kayda değer gişe başarılarından filmiyle, kurduğu sinematik evreninin tohumlarını izleyiciyle paylaştı. Parçalanmış, kendi başına başarılı bir gerilim filmi olmayı başarırken, Shyamalan'ın 2000 yılında yönettiği Bruce Willis ve Samuel L. Jackson'lı Ölümsüz'ün dünyasına yeni bir katman ekliyordu. Shyamalan kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamayla yeni projesinin, bu iki filmin devamını konu alacağını açıkladı.

Shyamalan'ın belirttiğine göre, ismi Glass olacak olan ve Universal'ın 18 Ocak 2019 tarihinde gösterime sokmaya planladığı film, birbirine göbek bağı ile bağlı olan Parçalanmış ve Ölümsüz filmlerinin hikâyelerini bir araya getirecek. Ölümsüz'den Bruce Willis ile Samuel L. Jackson'ın; Parçalanmış'tan ise James McAvoy ile Anya Taylor-Joy'un rollerine geri döneceği filmin yapımcılığını Parçalanmış ve Ziyaret'te olduğu gibi Jason Blum üstlenecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.