Bruce Willis

Bruce Willis

Doğum Bilgisi

19 Mart 1955

Yaş

65


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Glass 18 Ocak 2019
UIP 287.774 4.709.248
Çatışma 30 Ağustos 2018
Chantier 20.213 274.428
Bir Film 27.916 354.958
Öldürme Arzusu 16 Mart 2018
TME Films 28.422 377.563
İlk Kurşun 1 Eylül 2017
Chantier 10.141 137.933
Kurtarıcı 5 Ağustos 2016
Chantier 12.521 148.604
Özel Kargo 10 Haziran 2016
Chantier 5.880 70.311
Vice 12 Haziran 2015
Chantier 7.303 73.437
Prens 3 Ekim 2014
Chantier 8.322 99.335
Pinema 79.724 995.880
Red 2 2 Ağustos 2013
Tiglon 131.531 1.371.212
G.I. Joe: Misilleme 29 Mart 2013
UIP 280.927 3.132.722
Tiglon 226.525 2.384.784
Tetikçiler 12 Ekim 2012
UIP 83.172 995.978
Bahse Var Mısın? 7 Eylül 2012
M3 Film 60.962 632.123
Moonrise Kingdom 25 Mayıs 2012
Chantier 15.184 177.728
Red 15 Ekim 2010
Tiglon 219.730 2.227.861
Suretler 25 Eylül 2009
UIP 177.958 1.773.463
Dehşet Gezegeni 27 Temmuz 2007
Warner Bros. 28.721 246.266
Zor Ölüm 4.0 28 Haziran 2007
Özen Film 229.133 1.785.595
Kusursuz Yabancı 20 Nisan 2007
Warner Bros. 149.896 1.306.206
Rehine 9 Mart 2007
UIP 74.378 624.311
Şanslı Slevin 21 Nisan 2006
Warner Bros. 99.869 774.452
16 Blok 17 Mart 2006
Özen Film 65.742 439.018
Günah Şehri 15 Temmuz 2005
Warner Bros. 142.810 1.008.643
Rehine 29 Nisan 2005
Warner Bros. 90.355 631.348
Warner Bros. 96.651 637.503
Güneşin Gözyaşları 14 Kasım 2003
Warner Bros. 155.871 898.580
Şeref ve Cesaret 7 Haziran 2002
Özen Film 101.187 347.488
Haydut 14 Aralık 2001
A&P Filmcilik 187.246 678.658
Ölümsüz 23 Mart 2001
UIP 306.409 781.818
İçimdeki Çocuk 9 Şubat 2001
UIP 212.444 546.079
Komşum Bir Katil 25 Ağustos 2000
A&P Filmcilik 211.408 491.142
İkimizin Hikayesi 30 Haziran 2000
Warner Bros. 379.790 774.741
Altıncı His 4 Şubat 2000
UIP 1.428.659 2.575.088
Özen Film 58.892 102.906
Kuşatma 2 Nisan 1999
Özen Film 233.142 290.139
Armageddon 28 Ağustos 1998
UIP 647.387 622.729
Şifre Merkür 5 Haziran 1998
UIP 278.622 218.191
Çakal 16 Ocak 1998
UIP 938.470 548.292
Beşinci Güç 10 Ekim 1997
Umut Sanat - -
Son Adam 3 Ocak 1997
UIP - -
12 Maymun 31 Mayıs 1996
UIP - -
Zor Ölüm 3 27 Ekim 1995
Özen Film - -
Yaşamın İçinden 24 Şubat 1995
Umut Sanat - -
Gecenin Rengi 30 Aralık 1994
Özen Film - -
Vuruş Mesafesi 4 Şubat 1994
Warner Bros. - -
Ölüm Kadına Yakışır 25 Aralık 1992
UIP - -
Son Göev 8 Mayıs 1992
Warner Bros. - -
Billy Bathgate 31 Ocak 1992
Warner Bros. - -
Ölümcül Düşünceler 27 Aralık 1991
Warner Bros. - -
Hudson Hawk 6 Eylül 1991
Warner Bros. - -
Şenlik Ateşi 7 Haziran 1991
Warner Bros. - -
Zor Ölüm 2 22 Şubat 1991
Özen Film - -
Zor Ölüm 26 Ocak 1990
Özen Film - -