James McAvoy

James McAvoy

Doğum Tarihi

21 Nisan 1979

Yaş

42


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.09.2019 7.381.630 TL 404.106
05.06.2019 6.020.328 TL 344.951
18.01.2019 4.709.248 TL 287.774
27.07.2017 2.463.773 TL 190.647
17.02.2017 1.833.750 TL 136.776
19.05.2016 7.172.881 TL 546.829
11.12.2015 750.015 TL 59.732
24.10.2014 52.146 TL 3.865
27.06.2014 23.549 TL 2.002
13.06.2014 709.031 TL 64.312
23.05.2014 4.110.216 TL 344.979
14.06.2013 136.803 TL 14.765
19.08.2011 143.900 TL 15.655
03.06.2011 2.047.448 TL 212.998
07.05.2010 305.477 TL 31.754
27.06.2008 2.423.364 TL 300.082
26.10.2007 754.442 TL 81.851
07.09.2007 239.035 TL 27.480
23.02.2007 65.633 TL 8.882
13.01.2006 3.280.736 TL 467.181
29.08.2003 72.076 TL 24.475