James McAvoy

James McAvoy

Doğum Bilgisi

21 Nisan 1979

Yaş

41


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
O Bölüm 2 6 Eylül 2019
Warner Bros. 404.106 7.381.630
X-Men: Dark Phoenix 5 Haziran 2019
TME Films 344.951 6.020.328
Glass 18 Ocak 2019
UIP 287.774 4.709.248
Sarışın Bomba 27 Temmuz 2017
Chantier 190.647 2.463.773
Parçalanmış 17 Şubat 2017
UIP 136.776 1.833.750
X-Men: Apocalypse 19 Mayıs 2016
TME Films 546.829 7.172.881
Victor Frankenstein 11 Aralık 2015
TME Films 59.732 750.015
Aşkın Halleri 24 Ekim 2014
M3 Film 3.865 52.146
Pislik 27 Haziran 2014
M3 Film 2.002 23.549
Muppets Aranıyor 13 Haziran 2014
UIP 64.312 709.031
Tiglon 344.979 4.110.216
Trans 14 Haziran 2013
Tiglon 14.765 136.803
Suikast (2011) 19 Ağustos 2011
Tiglon 15.655 143.900
X-Men: Birinci Sınıf 3 Haziran 2011
Tiglon 212.998 2.047.448
Aşkın Son Mevsimi 7 Mayıs 2010
Tiglon 31.754 305.477
Wanted 27 Haziran 2008
UIP 300.082 2.423.364
Kefaret 26 Ekim 2007
UIP 81.851 754.442
Aşkın Kitabı 7 Eylül 2007
Bir Film 27.480 239.035
Özen Film 8.882 65.633
UIP 467.181 3.280.736
Havuz 29 Ağustos 2003
Chantier 24.475 72.076