James McAvoy

James McAvoy

Doğum Tarihi

21 Nisan 1979

Yaş

43


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.09.2019 ₺7.381.630 404.106
05.06.2019 ₺6.020.328 344.951
18.01.2019 ₺4.709.248 287.774
27.07.2017 ₺2.463.773 190.647
17.02.2017 ₺1.833.750 136.776
19.05.2016 ₺7.172.881 546.829
11.12.2015 ₺750.015 59.732
24.10.2014 ₺52.146 3.865
27.06.2014 ₺23.549 2.002
13.06.2014 ₺709.031 64.312
23.05.2014 ₺4.110.216 344.979
14.06.2013 ₺136.803 14.765
19.08.2011 ₺143.900 15.655
03.06.2011 ₺2.047.448 212.998
07.05.2010 ₺305.477 31.754
27.06.2008 ₺2.423.364 300.082
26.10.2007 ₺754.442 81.851
07.09.2007 ₺239.035 27.480
23.02.2007 ₺65.633 8.882
13.01.2006 ₺3.280.736 467.181
29.08.2003 ₺72.076 24.475