Kevin Spacey, Ridley Scott'ın yeni filmi All the Money in the World'den çıkarıldı

2.842 Gösterim
9 Kasım 2017 11:30
Kevin Spacey, Ridley Scott'ın yeni filmi All the Money in the World'den çıkarıldı

All the Money in the World'ün yönetmeni Ridley Scott ve yapımcıları Dan Friedkin ile Bradley Thomas ortak bir kararla Kevin Spacey'yi filmden çıkarırken Spacey'nin sahnelerinin Christopher Plummer'la yeniden çekileceğini açıkladı.


Harvey Weinstein ile başlayan cinsel taciz soruşturmaları devam ederken geçtiğimiz haftalarda Star Trek: Discovery'nin yıldızı Anthony Rapp 14 yaşındayken, Kevin Spacey'nin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu açıkladı. Rapp'in, çocuk yaşta maruz kaldığı ve 30 yıl sonra ancak paylaşabildiği bu saldırı Kevin Spacey hakkındaki birçok gerçeği peşi sıra getirmekle beraber sonrasındaki cinsel istismar soruşturmalarını başlatmaya ön ayak oldu. İlk olarak 2013 yılından bu yana Robin Wright ile başrollerini paylaştığı House of Cards dizisinden uzaklaştırılırken Spacey'nin kariyerindeki hızlı çöküş devam ediyor. Diğer bir haber ise, bu yıl sonu vizyona girmesi beklenen All the Money in the World filminden geldi.

Tüm bu yaşananlardan sonra AFI Festivali'nde prömiyeri iptal edilen All the Money in the World'ün yönetmeni Ridley Scott ve yapımcıları Dan Friedkin ile Bradley Thomas ortak bir kararla Kevin Spacey'yi filmden çıkardıklarını açıkladı. Spacey'nin sahneleri, bu rol için başta düşünülen isim olan ancak daha sonra yapımcıların daha çarpıcı bir isim istemesiyle vazgeçilen Christopher Plummer ile yeniden çekilecek. Kevin Spacey'nin filmdeki sahnelerini 7 - 10 gün arası bir dilimde çeken Scott, Plummer ile yeniden işe koyularak planlanan vizyona tarihi olan 22 Aralık'ı korumakta kararlı.

 

David Scarpa'nın Painfully Rich: the Outrageous Fortunes and Misfortunes of the Heirs of J. Paul Getty adlı kitabından Ridley Scott'ın beyaz perdeye uyarlardığı filmde petrol milyarderi John Paul Getty'ye bu kez Christopher Plummer hayat verirken filmin kadrosunda Mark Wahlberg, Michelle Williams ve Stacy Martin gibi isimler yer alıyor. 

 

All the Money in the World, ABD'ye aynı olarak ülkemizde de 22 Aralık tarihinde vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.