Michelle Williams

Michelle Williams

Doğum Bilgisi

9 Eylül 1980

Yaş

40


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Geçmişin Sırları 25 Ekim 2019
Filmartı 4.488 56.488
Warner Bros. Türkiye 890.596 13.400.506
Acayip Güzelim 24 Ağustos 2018
CGV Mars D. 19.699 299.993
Pinema 13.319 220.642
Muhteşem Showman 29 Aralık 2017
TME Films 67.677 1.017.693
Bir Film 45.958 655.956
Aşk Uğruna 15 Mayıs 2015
Bir Film 8.826 107.517
UIP Türkiye 183.351 2.170.505
Bu Dans Senin 6 Temmuz 2012
Pinema 9.494 106.300
Marilyn ile Bir Hafta 10 Şubat 2012
Tiglon 38.940 480.073
Aşk ve Küller 8 Temmuz 2011
Pinema 3.076 31.577
Zindan Adası 12 Mart 2010
UIP Türkiye 227.930 2.262.684
Şantaj 16 Mayıs 2008
Warner Bros. Türkiye 39.634 336.758
Brokeback Dağı 24 Mart 2006
Warner Bros. Türkiye 60.438 507.055
Korku Bayramı 4 Aralık 1998
UIP Türkiye 78.259 86.042