Kevin Spacey

Kevin Spacey


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Düzenbazlar Kulübü 6 Eylül 2019
Bir Film 4.171 86.386
Bir Film 9.167 117.812
Tam Gaz 30 Haziran 2017
Warner Bros. 161.794 2.124.211
Oyunun Sonu 18 Kasım 2011
UIP 14.410 188.532
Patrondan Kurtulma Sanatı 12 Ağustos 2011
Warner Bros. 108.221 1.236.889
Özel Kuvvetler 19 Mart 2010
Tiglon 29.054 300.582
21 6 Haziran 2008
Warner Bros. 82.386 720.358
Superman Dönüyor 21 Temmuz 2006
Warner Bros. 251.596 1.830.400
New Films - -
Çok Özel Haber 15 Mart 2002
UIP 47.753 215.168
K-Pax 1 Mart 2002
New Films - -
Warner Bros. 178.375 463.301
Senli Benli 17 Kasım 2000
Özen Film 23.928 59.402
Sevimli Haydut 23 Haziran 2000
Warner Bros. 57.277 123.198
Amerikan Güzeli 18 Şubat 2000
UIP 540.839 1.072.266
Arabulucu 13 Kasım 1998
Warner Bros. 147.168 163.125
Los Angeles Sırları 5 Aralık 1997
Warner Bros. - -
Richard'ı Ararken 9 Mayıs 1997
Özen Film 8.170 4.052
Öldürme Zamanı 6 Aralık 1996
Warner Bros. - -
Yedi 16 Şubat 1996
Umut Sanat - -
Olağan Şüpheliler 15 Aralık 1995
Warner Bros. - -
Tehdit 26 Mayıs 1995
Warner Bros. - -
Davetsiz Misafir 14 Ekim 1994
UIP - -
Komşunun Karısı 24 Aralık 1993
Özen Film - -
Amerikalılar 23 Nisan 1993
Özen Film - -
Bir Güç Gösterisi 18 Ekim 1991
UIP - -
Henry Ve June 3 Mayıs 1991
UIP - -
Bana Göz Kulak Ol 5 Ekim 1990
Warner Bros. - -