Robin Wright

Robin Wright

Doğum Tarihi

8 Nisan 1966

Yaş

54


Gelecek Filmler

Wonder Woman 1984 3 Boyutlu, Aksiyon, Fantastik, IMAX, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

12 Mart 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.10.2017 2.592.438 TL 164.376
02.06.2017 6.181.169 TL 472.966
18.09.2015 2.475.240 TL 167.420
05.09.2014 212.497 TL 14.343
21.02.2014 20.812 TL 1.808
17.04.2009 698.923 TL 70.161
15.11.2002 490.099 TL 97.963
23.03.2001 781.818 TL 306.409
17.11.2000 59.402 TL 23.928
23.04.1999 466.221 TL 380.731
12.12.1997 - -
08.11.1996 7.157 TL 23.347
29.03.1996 - -
11.11.1994 - -
23.04.1993 - -