Mark Wahlberg

Mark Wahlberg


Gelecek Filmler

Infinite Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

28 Mayıs 2021
Uncharted Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

16 Temmuz 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Şipşak Aile 12 Nisan 2019
UIP 10.481 202.348
Mile 22 14 Eylül 2018
Pinema 59.189 781.601
Pinema 13.319 220.642
UIP 785.055 9.882.490
Kara Gün 23 Haziran 2017
TME Films 9.572 137.376
TME Films 72.083 881.041
UIP 12.162 180.933
Ayı Teddy 2 10 Temmuz 2015
UIP 121.556 1.431.440
Entourage 3 Temmuz 2015
Warner Bros. 39.405 535.275
UIP 741.601 8.452.821
Son Kalan 28 Şubat 2014
Chantier 16.466 171.559
Zorlu İkili 2 Ağustos 2013
Chantier 47.979 512.968
Zor Kazanç 12 Temmuz 2013
UIP 25.456 290.187
Bitik Şehir 18 Ocak 2013
Chantier 38.527 480.270
Ayı Teddy 21 Eylül 2012
UIP 97.516 1.143.356
Son Vurgun 16 Mart 2012
UIP 38.310 391.588
Dövüşçü 11 Şubat 2011
Pinema 29.811 348.907
Yedek Polisler 1 Ekim 2010
Warner Bros. 35.772 373.090
Çılgın Bir Gece 21 Mayıs 2010
Tiglon 78.342 725.621
Cennetimden Bakarken 26 Şubat 2010
UIP 25.502 259.737
Max Payne 17 Ekim 2008
Tiglon 124.386 1.123.300
Gecenin İki Yüzü 18 Ocak 2008
Pinema 16.293 157.388
Tetikçi 11 Mayıs 2007
UIP 54.367 457.684
Dört Kardeş 30 Eylül 2005
UIP 29.876 230.431
Tesadüfler 24 Aralık 2004
KenDa 9.762 71.726
İtalyan İşi 10 Ekim 2003
UIP 161.892 1.017.827
Maymunlar Cehennemi 19 Ekim 2001
Özen Film 316.320 965.953
Kusursuz Fırtına 15 Eylül 2000
Warner Bros. 414.562 923.397
Üç Kral 21 Nisan 2000
Warner Bros. 177.441 314.217
Günlük 11 Eylül 1998
Pinema 54.853 54.928
Ateşli Geceler 13 Şubat 1998
Umut Sanat 31.651 20.602
Düzenbaz 5 Aralık 1997
Özen Film - -