Mark Wahlberg

Mark Wahlberg

Doğum Tarihi

5 Haziran 1971

Yaş

51


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
11.02.2022 ₺13.953.139 447.171
12.04.2019 ₺202.348 10.481
14.09.2018 ₺781.601 59.189
23.02.2018 ₺220.642 13.319
23.06.2017 ₺9.882.490 785.055
23.06.2017 ₺137.376 9.572
30.09.2016 ₺881.041 72.083
04.03.2016 ₺180.933 12.162
10.07.2015 ₺1.431.440 121.556
03.07.2015 ₺535.275 39.405
27.06.2014 ₺8.452.821 741.601
28.02.2014 ₺171.559 16.466
02.08.2013 ₺512.968 47.979
12.07.2013 ₺290.187 25.456
18.01.2013 ₺480.270 38.527
21.09.2012 ₺1.143.356 97.516
16.03.2012 ₺391.588 38.310
11.02.2011 ₺348.907 29.811
01.10.2010 ₺373.090 35.772
21.05.2010 ₺725.621 78.342
26.02.2010 ₺259.737 25.502
17.10.2008 ₺1.123.300 124.386
18.01.2008 ₺157.388 16.293
11.05.2007 ₺457.684 54.367
30.09.2005 ₺230.431 29.876
24.12.2004 ₺71.726 9.762
10.10.2003 ₺1.017.827 161.892
19.10.2001 ₺965.953 316.320
15.09.2000 ₺923.397 414.562
21.04.2000 ₺314.217 177.441
11.09.1998 ₺54.928 54.853
13.02.1998 ₺20.602 31.651
05.12.1997 - -