Mark Wahlberg

Mark Wahlberg


Gelecek Filmler

Infinite Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

28 Mayıs 2021
Uncharted Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

16 Temmuz 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.04.2019 202.348 TL 10.481
14.09.2018 781.601 TL 59.189
23.02.2018 220.642 TL 13.319
23.06.2017 9.882.490 TL 785.055
23.06.2017 137.376 TL 9.572
30.09.2016 881.041 TL 72.083
04.03.2016 180.933 TL 12.162
10.07.2015 1.431.440 TL 121.556
03.07.2015 535.275 TL 39.405
27.06.2014 8.452.821 TL 741.601
28.02.2014 171.559 TL 16.466
02.08.2013 512.968 TL 47.979
12.07.2013 290.187 TL 25.456
18.01.2013 480.270 TL 38.527
21.09.2012 1.143.356 TL 97.516
16.03.2012 391.588 TL 38.310
11.02.2011 348.907 TL 29.811
01.10.2010 373.090 TL 35.772
21.05.2010 725.621 TL 78.342
26.02.2010 259.737 TL 25.502
17.10.2008 1.123.300 TL 124.386
18.01.2008 157.388 TL 16.293
11.05.2007 457.684 TL 54.367
30.09.2005 230.431 TL 29.876
24.12.2004 71.726 TL 9.762
10.10.2003 1.017.827 TL 161.892
19.10.2001 965.953 TL 316.320
15.09.2000 923.397 TL 414.562
21.04.2000 314.217 TL 177.441
11.09.1998 54.928 TL 54.853
13.02.1998 20.602 TL 31.651
05.12.1997 - -