Kaybedenler Kulübü 2'nin vizyon tarihi belli oldu

25.614 Gösterim
15 Eylül 2017 18:45
Kaybedenler Kulübü 2'nin vizyon tarihi belli oldu

Kaybedenler Kulübü efsanesi ikinci filmiyle seyircisiyle buluşacağını açıklamıştı. Nejat İşler ve Yiğit Özşener'i yeniden buluşturacak olan Kaybedenler Kulübü 2'nin vizyon tarihide belli oldu.


2011 yılında vizyona giren Nejat İşler ve Yiğit Özşener'i buluşturan filmin, devam filminde yönetmenliği Mehmet Ada Öztekin üstleniyor. Nejat İşler ve Mehmet Ada Öztekin geçtiğimiz sezon Bodrum Masalı dizisinde beraber çalışmışlardı. Ayrıca ikili, 22 Aralık'ta vizyona girecek olan Martıların Efendisi filminde de beraber çalıştılar. Tolga Örnek'in yönettiği ve aynı zamanda senaryosunu yazdığı ilk filmin kadrosunda Ahu TürkpençeCengiz BozkurtGiray AltınokGonca VuslateriRıza KocaoğluSerra Yılmaz gibi oyuncularda yer almaktaydı.

Nejat İşler ve Yiğit Özşener ilk filmde Kaan ve Mete karakterleriyle iki yakın arkadaşı canlandırmıştı. Hikayede Kaan yayınevi sahibiydi, Mete ise plak biriktiren, ince zevkleri olan bir bar işletmecisiydi. İkilinin aralarındaki doğal sohbetlerinin yayınlandığı bir radyo programını anlatan filmin, devam filminde ise Kaan ve Mete'nin kafalarına estiği gibi seyahat edecekler ve yeni maceralar yaşayacaklar. 

 

16 Mart 2018'de vizyona girecek olan Kaybedenler Kulübü 2'nin çekimleri Ekim ayında başlayacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.