Yiğit Özşener

Yiğit Özşener


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP 570.373 7.282.619
İşe Yarar Bir Şey 27 Ekim 2017
Başka Sinema 22.393 210.545
Dedemin İnsanları 25 Kasım 2011
Warner Bros. 1.204.183 11.067.654
Kaybedenler Kulübü 25 Mart 2011
Tiglon 485.580 4.558.350
UIP 2.418.090 21.910.790
Güneşi Gördüm 12 Mart 2009
Pinema 2.566.435 19.581.629
Beş Vakit 29 Eylül 2006
Özen Film 24.340 178.866
Gece 11:45 13 Mayıs 2005
Warner Bros. 7.552 42.561
O Şimdi Asker 21 Mart 2003
Warner Bros. 1.657.051 7.857.851
Yeşil Işık 5 Nisan 2002
Özen Film 401.673 1.396.855
Herkes Kendi Evinde 4 Mayıs 2001
Özen Film 29.273 64.289