Hızlı ve Öfkeli 10'dan yeni bir fragman yayınlandı

4.885 Gösterim
20 Nisan 2023 12:56
Hızlı ve Öfkeli 10'dan yeni bir fragman yayınlandı

Louis Leterrier'in yönettiği Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X) filminden yeni bir fragman yayınlandı. Dominic Torretto'dan intikam almaya ant içmiş bir kötüye karşı verilen mücadeleyi anlatan film, 19 Mayıs'ta gösterime girecek.


Dom Torretto'dan intikam almak için Dom'un aile olarak nitelendirdiği sevdiklerini hedefleyen bir kötüye karşı tüm ekibin verdiği mücadeleyi konu edinen Hızlı ve Öfkeli 10'dan (Fast X) yeni bir fragman yayınlandı.

 

Filmin yönetmen koltuğunda oturan Louis Leterrier'in Hızlı ve Öfkeli 11'i de çekeceğinin açıklanmasının akabinde yayınlanan fragmanda, serinin önceki filmlerinde Dom ve arkadaşlarının engel olduğu bir kötü karakterin intikam arayışındaki oğlu Dante'yi daha ayrıntılı görüyoruz. Dante karakterine Jason Momoa hayat verirken, serinin gediklileri Vin Diesel, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Helen Mirren, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Tyrese Gibson, Ludacris rollerine geri dönüyor. Yılın merakla beklenen yapımlarından biri olan Hızlı ve Öfkeli 10, 19 Mayıs'tan itibaren ülkemizde gösterime olacak. Yayınlanan fragmana aşağıdan erişebilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.