Geniş oyuncu kadrosuyla yılın en merak edilen filmlerinden biri olan Knives Out'tan yeni fragman yayınlandı

4.066 Gösterim
19 Eylül 2019 12:15
Geniş oyuncu kadrosuyla yılın en merak edilen filmlerinden biri olan Knives Out'tan yeni fragman yayınlandı

Rian Johnson'ın yazıp yönettiği, klasik "katil kim?" anlatısı üzerinden bir cinayetin aydınlatılma sürecini anlatan polisiye Knives Out'tan fragman yayınlandı.


İlk uzun metraj filmi Brick ile yalnız ve genç Brendan'ın, eski kız arkadaşının ortadan kaybolmasını soruşturmasını anlatan Rian Johnson, Looper ve Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi'dan sonra polisiye sularına geri döndü. Johnson'ın yazıp yönettiği ve prömiyerinin gerçekleştiği Toronto Film Festivali'nde övgülere mazhar olan Knives Out'tan yeni bir fragman yayınlandı.

 

Geniş fakat birbirileriyle hiç de iyi geçinemeyen bir aileyi çekip çeviren, yazdığı çok satan polisiye kitaplarla varlık içinde bir hayat süren Harlan Thrombey'nin ölümü sonrası, her biri ayrı gizemler taşıyan aile üyelerini sorguya çeken iki dedektifin soruşturmasını anlatan filmde, dedektiflere ünlü oyuncular Daniel Craig ve LaKeith Stanfield hayat veriyor. Christopher PlummerJamie Lee CurtisChris EvansToni ColletteMichael ShannonAna de Armas ve Katherine Langford gibi isimlerin ikiliye eşlik ettiği film, ABD'de 27 Kasım 2019 tarihinde gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.