Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ocean's 8'ten ilk görsel yayınlandı

4.519 Gösterim
30 Ocak 2017 16:28
Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ocean's 8'ten ilk görsel yayınlandı

Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway ve Sarah Paulson gibi isimlerin yer aldığı Ocean's 8'ten ilk resmi görsel yayınlandı.


George Clooney'nin canlandırdığı Danny Ocean önderliğinde imkansız soygunların altından kalkan bir ekibin maceralarını anlatan Ocean's serisinin, tamamı erkeklerden oluşan ekibin yerine kadın karakterlerden oluşan bir soygun ekibinin ele alınacağı yeni halkası Ocean's 8'ten ilk görsel yayınlandı.

 Cate Blanchett,Sandra BullockAnne HathawayHelena Bonham Carter, Mindy Kaling, Rihanna, Sarah Paulson, Olivia Munn, Dakota Fanning, Richard Armitage, Katie Holmes, Damian Lewis gibi isimlerden oluşan geniş kadroya, Ocean's serisinin gediklisi Matt Damon da cameo ile destek verecek. Kronolojik olarak serinin öncül filmlerinden sonraki bir zaman diliminde geçecek olan filmin konusu henüz açıklanmasa da, seriden aşina olduğumuz akıllara durgunluk veren soygunların bir benzerini izleyeceğimiz bariz. Gary Ross'un yönetmenliğini üstlendiği film, 22 Haziran 2018 tarihinde ülkemizde gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.