Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter

Doğum Tarihi

26 Mayıs 1966

Yaş

55


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.06.2018 ₺4.239.955 310.338
27.05.2016 ₺2.383.115 192.815
15.01.2016 ₺189.323 15.737
13.03.2015 ₺3.281.979 269.272
26.04.2013 ₺85.819 7.310
01.03.2013 ₺1.059.821 86.441
15.06.2012 ₺1.713.004 163.456
13.07.2011 ₺7.925.707 798.414
18.02.2011 ₺1.913.085 154.705
17.11.2010 ₺7.557.967 798.432
05.03.2010 ₺3.754.099 335.819
15.07.2009 ₺5.052.407 640.098
05.06.2009 ₺2.358.248 276.007
15.02.2008 ₺813.778 90.582
12.08.2005 ₺1.212.124 173.457
18.04.2003 ₺72.242 13.935
19.10.2001 ₺965.953 316.320
10.12.1999 ₺628.501 354.596
26.11.1999 ₺26.763 15.974
01.01.1999 ₺19.367 15.743
11.07.1997 - -
24.05.1996 - -
24.02.1995 - -
19.03.1993 - -
25.10.1991 - -

Diğer Filmleri