Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter

Doğum Tarihi

26 Mayıs 1966

Yaş

54


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.06.2018 4.239.955 TL 310.338
27.05.2016 2.383.115 TL 192.815
15.01.2016 189.323 TL 15.737
13.03.2015 3.281.979 TL 269.272
26.04.2013 85.819 TL 7.310
01.03.2013 1.059.821 TL 86.441
15.06.2012 1.713.004 TL 163.456
13.07.2011 7.925.707 TL 798.414
18.02.2011 1.913.085 TL 154.705
17.11.2010 7.557.967 TL 798.432
05.03.2010 3.754.099 TL 335.819
15.07.2009 5.052.407 TL 640.098
05.06.2009 2.358.248 TL 276.007
15.02.2008 813.778 TL 90.582
12.08.2005 1.212.124 TL 173.457
18.04.2003 72.242 TL 13.935
19.10.2001 965.953 TL 316.320
10.12.1999 628.501 TL 354.596
26.11.1999 26.763 TL 15.974
01.01.1999 19.367 TL 15.743
11.07.1997 - -
24.05.1996 - -
24.02.1995 - -
19.03.1993 - -
25.10.1991 - -

Diğer Filmleri