Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ocean's 8 15 Haziran 2018
Warner Bros. Türkiye 310.338 4.239.955
UIP Türkiye 192.815 2.383.115
Diren: Zamanı Geldi 15 Ocak 2016
Bir Film 15.737 189.323
Sindirella 13 Mart 2015
UIP Türkiye 269.272 3.281.979
Büyük Umutlar 26 Nisan 2013
Tiglon 7.310 85.819
Sefiller 1 Mart 2013
UIP Türkiye 86.441 1.059.821
Karanlık Gölgeler 15 Haziran 2012
Warner Bros. Türkiye 163.456 1.713.004
Warner Bros. Türkiye 798.414 7.925.707
Zoraki Kral 18 Şubat 2011
UIP Türkiye 154.705 1.913.085
Warner Bros. Türkiye 798.432 7.557.967
UIP Türkiye 335.819 3.754.099
Warner Bros. Türkiye 640.098 5.052.407
Terminatör: Kurtuluş 5 Haziran 2009
Warner Bros. Türkiye 276.007 2.358.248
Warner Bros. Türkiye 90.582 813.778
Warner Bros. Türkiye 173.457 1.212.124
Aman Doktor!.. 18 Nisan 2003
Özen Film 13.935 72.242
Maymunlar Cehennemi 19 Ekim 2001
Özen Film 316.320 965.953
Dövüş Kulübü 10 Aralık 1999
Özen Film 354.596 628.501
Mutluluğa Uçuş 26 Kasım 1999
Özen Film 15.974 26.763
UIP Türkiye 15.743 19.367
12. Gece 11 Temmuz 1997
Özen Film - -
Sevimli Fahişe 24 Mayıs 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Warner Bros. Türkiye - -
Howards Sonu 19 Mart 1993
Warner Bros. Türkiye - -