Sarah Paulson

Sarah Paulson

Doğum Tarihi

17 Aralık 1974

Yaş

46


Gelecek Filmler

Run Gerilim, Korku

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

6 Ağustos 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.09.2019 145.787 TL 7.249
18.01.2019 4.709.248 TL 287.774
15.06.2018 4.239.955 TL 310.338
12.01.2018 1.185.780 TL 68.780
06.10.2017 117.812 TL 9.167
05.02.2016 481.704 TL 30.205
24.01.2014 983.170 TL 73.087
30.12.2011 681.274 TL 60.533
20.02.2009 293.365 TL 34.154
26.09.2003 377.412 TL 63.630
23.02.2001 1.726.081 TL 685.785
24.09.1999 22.983 TL 13.989

Diğer Filmleri