Sarah Paulson

Sarah Paulson

Doğum Bilgisi

17 Aralık 1974

Yaş

45


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Saka Kuşu 27 Eylül 2019
Warner Bros. Türkiye 7.249 145.787
Glass 18 Ocak 2019
UIP Türkiye 287.774 4.709.248
Ocean's 8 15 Haziran 2018
Warner Bros. Türkiye 310.338 4.239.955
The Post 12 Ocak 2018
Pinema 68.780 1.185.780
Bir Film 9.167 117.812
Carol 5 Şubat 2016
Bir Film 30.195 481.204
12 Yıllık Esaret 24 Ocak 2014
Tiglon 73.087 983.170
Yılbaşı Gecesi 30 Aralık 2011
Warner Bros. Türkiye 60.533 681.274
The Spirit 20 Şubat 2009
Tiglon 34.154 293.365
Aşka Veda 26 Eylül 2003
Özen Film 63.630 377.412
Kadınlar Ne İster ? 23 Şubat 2001
Warner Bros. Türkiye 685.785 1.726.081
Diğer Kızkardeş 24 Eylül 1999
UIP Türkiye 13.989 22.983