Matt Damon Ocean's 8'te yer alacak

3.884 Gösterim
16 Kasım 2016 14:09
Matt Damon Ocean's 8'te yer alacak

Ocean's serisinin önemli isimlerinden biri olan Matt Damon, kadın oyuncuların başrolü paylaştığı serinin yeni filmi Ocean's 8'te yer alacağını açıkladı.


George Clooney'nin canlandırdığı Danny Ocean önderliğinde imkansız soygunların altından kalkan bir ekibin maceralarını anlatan Ocean's serisinin yeni halkası Ocean's 8'in çekimleri geçen haftalarda başlamıştı. Tamamı erkeklerden oluşan ekibin yerine kadın karakterlerden oluşan yeni bir soygun ekibinin ele alınacağı, kronolojik olarak serinin öncül filmlerinden sonraki bir zaman diliminde geçecek olan filmde, ilk üçlemede yer alan karakterlerden birkaçının -başta Danny Ocean olmak üzere- yer alabileceği konuşuluyordu. Entertainment Tonight'a konuşan Matt Damon, Ocean's 8'te cameo şeklinde de olsa yer alacağını belirti.

Damon, Ocean's 8'in inanılmaz bir kadroya sahip olduğundan ve ortaya eğlenceli bir yapım çıkacağından da bahsetti.  Cate BlanchettSandra BullockAnne HathawayHelena Bonham Carter, Mindy Kaling, Rihanna, Sarah Paulson gibi ünlü isimlerin başrolde yer alacağı film, 8 Haziran 2018 tarihinden itibaren izleyiciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.