Anne Hathaway

Anne Hathaway

Doğum Bilgisi

12 Kasım 1982

Yaş

37


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Karanlık Sular 7 Şubat 2020
Chantier 5.920 146.777
Düzenbazlar 31 Mayıs 2019
UIP Türkiye 36.882 722.858
Ocean's 8 15 Haziran 2018
Warner Bros. Türkiye 310.338 4.239.955
UIP Türkiye 192.815 2.383.115
Stajyer 25 Eylül 2015
Warner Bros. Türkiye 126.963 2.057.697
Yıldızlararası 7 Kasım 2014
Warner Bros. Türkiye 749.553 10.123.923
Sefiller 1 Mart 2013
UIP Türkiye 86.441 1.059.821
Warner Bros. Türkiye 799.586 8.429.943
Bir Gün 14 Ekim 2011
Warner Bros. Türkiye 150.144 1.597.479
Aşk Sarhoşu 14 Ocak 2011
Tiglon 109.121 1.294.299
UIP Türkiye 335.819 3.754.099
Sevgililer Günü 12 Şubat 2010
Warner Bros. Türkiye 102.049 1.082.639
Gelinlerin Savaşı 13 Şubat 2009
Tiglon 54.030 513.077
Yolcular 2 Ocak 2009
Warner Bros. Türkiye 64.056 601.510
Akıllı Ol 29 Ağustos 2008
Warner Bros. Türkiye 110.187 951.447
Aşkın Kitabı 7 Eylül 2007
Bir Film 27.480 239.035
Özen Film 93.569 924.510
Brokeback Dağı 24 Mart 2006
Warner Bros. Türkiye 60.438 507.055
Ella 22 Nisan 2005
Warner Bros. Türkiye 4.059 27.321
UIP Türkiye 44.007 308.259
Acemi Prenses 7 Aralık 2001
UIP Türkiye 130.018 463.962