Anne Hathaway

Anne Hathaway

Doğum Tarihi

12 Kasım 1982

Yaş

38


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.02.2020 146.777 TL 5.920
31.05.2019 722.858 TL 36.882
15.06.2018 4.239.955 TL 310.338
27.05.2016 2.383.115 TL 192.815
25.09.2015 2.057.697 TL 126.963
07.11.2014 10.123.923 TL 749.553
01.03.2013 1.059.821 TL 86.441
27.07.2012 8.429.943 TL 799.586
14.10.2011 1.597.479 TL 150.144
14.01.2011 1.294.299 TL 109.121
05.03.2010 3.754.099 TL 335.819
12.02.2010 1.082.639 TL 102.049
13.02.2009 513.077 TL 54.030
02.01.2009 601.510 TL 64.056
29.08.2008 951.447 TL 110.187
07.09.2007 239.035 TL 27.480
06.10.2006 924.510 TL 93.569
24.03.2006 507.055 TL 60.438
22.04.2005 27.321 TL 4.059
10.12.2004 308.259 TL 44.007
07.12.2001 463.962 TL 130.018