Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Doğu Ekspresinde Cinayet'ten ilk görseller yayınlandı

6.797 Gösterim
4 Mayıs 2017 13:01
Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Doğu Ekspresinde Cinayet'ten ilk görseller yayınlandı

Kenneth Branagh'ın yönetmenliğini üstlenip Agatha Christie romanlarının ünlü dedektifi Hercule Poirot'ya hayat verdiği ve dev oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Doğu Ekspresinde Cinayet (Murder on the Orient Express) filminden ilk görseller yayınlandı.


Eserleri onlarca kez sinemaya uyarlanan Agatha Christie'nin en popüler yapıtlarından Doğu Ekspresinde Cinayet, yeniden sinemalarda izleyiciyle buluşacak. 1974 yılında Sidney Lumet'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Doğu Ekspresinde Cinayet uyarlamasında Albert Finney, Lauren Bacall, Jacqueline Bisset, Ingrid Bergman, Martin Balsam, Sean Connery, Vanessa Redgrave ve Anthony Perkins gibi dönemin usta oyuncuları bir araya gelmişti. Kenneth Branagh'ın yönetmenliğindeki yeni uyarlama da benzer bir yöntem izleyerek birbirinden ünlü oyuncuları bir araya getiriyor.

Uyarlama filmlerin yönetmeni Branagh'ın Christie romanlarının ünlü dedektifi Hercule Poirot'ya can verdiği filmde, Penélope Cruz, Daisy Ridley, Judi Dench, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Josh Gad, Olivia Colman, Willem Dafoe gibi tanınmış isimler yer alıyor. Türkiye'de 10 Kasım 2017 tarihinden itibaren seyirciyle buluşması beklenen filmden ilk görseller EW tarafından yayınlandı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.