Eylül ayında vizyona girecek yerli filmler

4.463 Gösterim
29 Ağustos 2018 10:00
Eylül ayında vizyona girecek yerli filmler

Yeni sezon olarak kabul edilen ve birçok merakla beklenen filmin aylar itibarıyla vizyonda yer almaya başlayacağı sonbaharın ilk ayı olan Eylül'de 14 yeni yerli film seyirciyle buluşuyor.


07 Eylül 2018

Açıkgöz Budalalar'ın yönetmenliğini Orkan Bayramov üstleniyor.

Ahmet Karaman'ın yönetmenliğindeki Baba Nerdesin Kayboldum, babasının ölümünün ardından hayat ve aşka yeni bir perspektiften yaklaşmaya çalışan Aşkın'ın yaşadıklarını anlatıyor.

Ferhat Ergün'ün senaryosuna imza attığı, Süleyman Mert Özdemir'in yönettiği Keloğlan, ünlü masal kahramanı ve arkadaşlarının doğa ve hayvanları korumak adına verdikleri mücadeleyi konu ediniyor.

Haydar Işık'ın yönettiği Zifir-i Azap, Hakan ve arkadaşlarının bir define peşinde kendilerini öngöremedikleri olaylar içerisinde bulmalarını konu ediniyor.

14 Eylül 2018

Deniz Denizciler'in yönetmenliğini üstlendiği Baba 1.5, oğlundan yeni haberdar olan bir mafya babasının oğluyla tanışmasını ve akabinde gelişen olayları ele alıyor. Peker Açıkalın'ın mafya babasına hayat verdiği filmde oğlunu ise Rüzgar Erkoçlar canlandırıyor.

Demir Karahan, Melis Cemre Çınar, Fatih Ayhan ve Levent Sülün gibi isimlerin başrolünde yer aldığı İçimdeki Hazine, Ayda aileinin son ferdi olan Sema'nın babasının ölümünün ardından babasının çevresi ve bilmediği gerçeklerle yüzleşerek başa çıkma sürecini konu ediniyor.

Andaç Haznedaroğlu'nun yönetmen koltuğuna oturduğu Misafir'de; Suriye'deki savaşta küçük kız kardeşi dışında tüm ailesini kaybeden Lena, komşusu Meryem ile birlikte Türkiye üzerinden Avrupa'ya doğru ilerleyen bir yolculuğa başlar. Lena'nın asıl istediği evine dönmektir, zorluklarla geldikleri İstanbul'da devamlı ortaya çıkan problemlerle boğuşarak ayakta kalmaya çalışırken kendi hikâyelerinin kahramanları olurlar.

Yönetmen koltuğunda Kamil Çetin'in oturduğu, senaryosunu Volkan Girgin'in kaleme aldığı Organik Aşk'ın başrollerini Gizem Karaca Ekmekçi ve Mustafa Mert Koç paylaşıyor.

21 Eylül 2018

2016 yapımlı El Değmemiş Aşk filmiyle ilk yönetmenlik deneyimini gerçekleştiren Umut Kırca'nın yeni filmi Bücür, siber uzmanı Umut'un ailesini bulmaya çalışırken İstanbul'u birbirine katmasını konu edinen filmin kadrosunda Berat Efe ParlarSeçkin ÖzdemirTaner Barlas ve Seren Şirince gibi isimler yer alıyor.

Turgut Ural yönetmenliğindeki Göç Yolu, Balkanlar'dan Türkiye'ye göç etmek zorunda kalan insanların dağlarda verdiği ölüm kalım mücadelesini konu ediniyor.

Banu Sıvacı'ya 2018 Sofya Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Yönetmen ödülünü getiren Güvercin, günlerini babasından kalan güvercinlerle ilgilenerek geçiren Yusuf'un, abisinin zoruyla çalışmaya başlamasının ardından çalışma hayatı ve mahalle gerçekleri gibi konularla yüzleşmesini ele alıyor.

Tolga Baş yönetmenliğindeki Sorma Neden?'in kadrosunda Yılmaz Gruda, Nazlı Tosunoğlu, Burak Satıbol, Derya Şensoy ve Toygan Avanoğlu gibi isimler yer alıyor.

28 Eylül 2018

Trakya'nın güzide köylerinden Günebakan'da halk kuraklıktan dolayı yağmur duasına çıkar, fakat gökten yağmur yerine hiç beklenmedik bir şekilde göktaşı parçalarının düşeceği filmin kadrosunda Şafak Sezer, Ayhan Taş ve Bülent Çolak gibi isimler yer alıyor.

Portakal hasadı için Adana’ya, annesinin yanına giden Mahir'in yaşadıklarını konu edinen Halef'in yönetmen koltuğunda Murat Düzgünoğlu oturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.