Ayhan Taş

Ayhan Taş

Doğum Tarihi

25 Haziran 1971

Yaş

52


Gelecek Filmler

Teorem Dram

Dağıtımcı

MC Film

Vizyon Tarihi

31 Mayıs 2024

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

28 Haziran 2024
Hükümet Bey Komedi

Dağıtımcı

A90 Pictures

Vizyon Tarihi

20 Eylül 2024

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.05.2024 ₺1.352.631 9.649
22.03.2024 ₺236.405 2.000
02.02.2024 ₺28.403.172 221.566
12.01.2024 ₺963.382 9.956
05.05.2023 ₺1.170.679 14.462
06.05.2022 ₺849.788 33.797
19.11.2021 ₺189.814 9.010
05.11.2021 ₺43.575 2.039
24.09.2021 ₺11.548 577
01.01.2020 ₺31.736.151 1.872.347
29.11.2019 ₺158.658 13.355
22.02.2019 ₺70.314 4.479
28.09.2018 ₺3.822.684 312.207
30.08.2018 ₺829.844 97.059
06.07.2018 ₺42.011 4.171
30.03.2018 ₺271.034 22.856
24.11.2017 ₺6.574.809 573.605
17.11.2017 ₺34.835 3.085
06.10.2017 ₺929.534 84.614
16.06.2017 ₺488.631 42.809
06.01.2017 ₺32.540.648 2.798.016
07.10.2016 ₺391.005 37.114
30.09.2016 ₺8.350.355 769.260
22.04.2016 ₺337.928 33.393
04.03.2016 ₺3.741.299 332.582
27.02.2015 ₺6.033.873 582.692
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.