Ayhan Taş

Ayhan Taş

Doğum Tarihi

25 Haziran 1971

Yaş

50


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

2 Aralık 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.05.2022 ₺741.217 27.793
19.11.2021 ₺189.814 9.010
05.11.2021 ₺43.575 2.039
24.09.2021 ₺11.548 577
01.01.2020 ₺31.736.151 1.872.347
29.11.2019 ₺158.658 13.355
22.02.2019 ₺70.314 4.479
28.09.2018 ₺3.822.684 312.207
30.08.2018 ₺829.844 97.059
06.07.2018 ₺42.011 4.171
30.03.2018 ₺271.034 22.856
24.11.2017 ₺6.574.809 573.605
17.11.2017 ₺34.835 3.085
06.10.2017 ₺929.534 84.614
16.06.2017 ₺488.631 42.809
06.01.2017 ₺32.540.648 2.798.016
07.10.2016 ₺391.005 37.114
30.09.2016 ₺8.350.355 769.260
22.04.2016 ₺337.928 33.393
04.03.2016 ₺3.741.299 332.582
27.02.2015 ₺6.033.873 582.692