Ayhan Taş

Ayhan Taş

Doğum Bilgisi

25 Haziran 1971

Yaş

49


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Baba Parası 1 Ocak 2020
CJ Entertainment Turkey 1.872.347 31.736.151
Hemen Döneriz 29 Kasım 2019
STL3 Dağıtım 13.355 158.658
Döndüm Ben 22 Şubat 2019
Chantier 4.479 70.314
Göktaşı 28 Eylül 2018
CGV Mars D. 312.207 3.822.684
CGV Mars D. 97.059 829.844
Dua Et Kardeşiz 6 Temmuz 2018
Derin Film 4.171 42.011
Arapsaçı 30 Mart 2018
CGV Mars D. 22.856 271.034
Kardeşim Benim 2 24 Kasım 2017
UIP Türkiye 573.605 6.574.809
Seni Gidi Seni 17 Kasım 2017
Chantier 3.085 34.835
Dört Köşe 6 Ekim 2017
TME Films 84.614 929.534
Sinyalciler 16 Haziran 2017
FFD 42.809 488.631
Pinema 2.798.016 32.540.648
Bayram Abi 7 Ekim 2016
CGV Mars D. 37.114 391.005
Bir Baba Hindu 30 Eylül 2016
CGV Mars D. 769.260 8.350.355
Babaların Babası 22 Nisan 2016
CGV Mars D. 33.393 337.928
Kaçma Birader 4 Mart 2016
CGV Mars D. 332.582 3.741.299
Çarşı Pazar 27 Şubat 2015
Pinema 582.692 6.033.873