Burak Satıbol

Burak Satıbol

Doğum Bilgisi

25 Mayıs 1979

Yaş

41


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hemen Döneriz 29 Kasım 2019
STL3 Dağıtım 13.355 158.658
Döndüm Ben 22 Şubat 2019
Chantier 4.479 70.314
Sorma Neden 21 Eylül 2018
Bir Film 12.113 140.157
Arapsaçı 30 Mart 2018
CGV Mars D. 22.856 271.034
Seni Gidi Seni 17 Kasım 2017
Chantier 3.085 34.835
Dört Köşe 6 Ekim 2017
TME Films 84.614 929.534
Firardayız 29 Eylül 2017
Bir Film 28.618 310.272
Sinyalciler 16 Haziran 2017
FFD 42.809 488.631
Pinema 2.798.016 32.540.648
Bir Baba Hindu 30 Eylül 2016
CGV Mars D. 769.260 8.350.355
Babaların Babası 22 Nisan 2016
CGV Mars D. 33.393 337.928
Sol Şerit 25 Mart 2016
Pinema 7.545 86.995
Olaylar Olaylar 18 Mart 2016
Pinema 13.079 134.720
Kardeşim Benim 15 Ocak 2016
CGV Mars D. 2.070.949 23.134.409
Yusuf & Yusuf 26 Aralık 2014
Warner Bros. Türkiye 862.751 9.137.047
İnşaat 2 7 Kasım 2014
Cinefilm 42.139 419.385
Sürgün İnek 28 Şubat 2014
Tiglon 523.450 4.510.131
Düğün Dernek 6 Aralık 2013
UIP Türkiye 6.980.070 68.917.965