Burak Satıbol

Burak Satıbol

Doğum Tarihi

25 Mayıs 1979

Yaş

42


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

Özen Film

Vizyon Tarihi

17 Aralık 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
29.11.2019 ₺158.658 13.355
22.02.2019 ₺70.314 4.479
21.09.2018 ₺140.157 12.113
30.03.2018 ₺271.034 22.856
17.11.2017 ₺34.835 3.085
06.10.2017 ₺929.534 84.614
29.09.2017 ₺310.272 28.618
16.06.2017 ₺488.631 42.809
06.01.2017 ₺32.540.648 2.798.016
30.09.2016 ₺8.350.355 769.260
22.04.2016 ₺337.928 33.393
25.03.2016 ₺86.995 7.545
18.03.2016 ₺134.720 13.079
15.01.2016 ₺23.134.409 2.070.949
26.12.2014 ₺9.137.047 862.751
07.11.2014 ₺419.385 42.139
28.02.2014 ₺4.510.131 523.450
06.12.2013 ₺68.917.965 6.980.070