Erkan Kolçak Köstendil imzalı Tamirhane filminden fragman!

2.729 Gösterim
3 Ekim 2022 15:14
Erkan Kolçak Köstendil imzalı Tamirhane filminden fragman!

Nejat İşler, Rıza Kocaoğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak gibi isimlerin yer aldığı, yönetmenliğini ise Erkan Kolçak Köstendil'in üstlendiği Tamirhane filminden fragman yayınlandı. Film, 11 Kasım tarihinde gösterime girecek.


Başarılı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'in ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi olan Tamirhane filmi, vizyonda seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda Nejat işler, Rıza Kocaoğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Ali Seçkiner Alıcı, Gökhan Kıraç, Engin Hepileri, Yaren Alaca, Erkan Kolçak Köstendil ve Erkan Can’ın yer aldığı filmden fragman yayınlandı.

 

11 Kasım 2022 tarihinde vizyona girecek olan filmin konusu ise şöyle:

 

Yetiştirme yurdunda büyüyen iki kader kardeşi Yılmaz ve Müjdat’a yine kendileri gibi büyüyen manevi babaları Erkan ve Bülent’ten boya ve kaporta dükkanı miras kalır. Bir huysuz ihtiyarın arabasını iki sokak öteye bırakmak için çıktıkları yol, gece yarısı arabaya düz kontakt yapılırken onları gören ihtiyarın kalbinin dayanamaması ile hiç bilmedikleri bir yere çıkar. Olaylar, Yılmaz ve Müjdat’ın ihtiyarın cesedini yakıt tankına koymalarını gerektiren bir noktaya gelir. Dükkanda araba boyamaya devam eden ikili, cesedin bulunduğu yakıt tankından alınan tinerle boyadıkları arabaların muhteşem gözükmeye başladığını fark ederler. İki sokak ötesi çok ilginç bir yere çıkmıştır.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.