Emily Blunt ve Dwayne Johnson'lı macera filmi Jungle Cruise'dan yeni fragman!

3.863 Gösterim
28 Mayıs 2021 10:55
Emily Blunt ve Dwayne Johnson'lı macera filmi Jungle Cruise'dan yeni fragman!

Emily Blunt ile Dwayne Johnson'ın başrolünde yer aldığı, pandemi sebebiyle planlanandan yaklaşık bir yıl sonra gösterime girecek Jungle Cruise'dan yeni fragman yayınlandı.


Geçen yıl yaz aylarında seyirciyle buluşması planlanan fakat pandemi sonrası ertelenen yapımlar arasında yer alan Jungle Cruise, sinemalarla eş zamanlı olarak Disney+'ta ekstra bir ücret karşılığı seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Jaume Collet-Serra'nın yönetmen koltuğunda yer aldığı filmde, Emily Blunt ve Dwayne Johnson'a Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Jesse Plemons ve Paul Giamatti gibi isimlerin eşlik ediyor. 30 Temmuz 2021'de gösterime girmesi planlanan filmin konusu ise şöyle:

 

Lily, Londra’dan Amazon ormanlarına seyahat edecektir ve bunun için Frank’in köhne ama çekici teknesi La Quila’yı kiralamaktan ve Frank’in pek de güvenilir gözükmeyen hizmetlerinden yararlanmaktan başka çaresi yoktur. Genç kadın, tıbbın geleceğini değiştirme potansiyeline sahip, eşsiz iyileştirme özelliği olan kadim ağacı bulmaya kararlıdır. Bu destansı maceraya birlikte atılan beklenmedik ikili, yemyeşil yağmur ormanlarının aldatıcı güzelliğinde gizlenen sayısız tehlike ve doğaüstü güçle karşı karşıya kalacaktır. Ancak kayıp ağacın sırları açığa çıktıkça, Lily ve Frank için riskler daha da yükselecek, hem onların hem de insanlığın kaderi tehlikeye girecektir.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.