Paul Giamatti

Paul Giamatti


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.08.2021 ₺19.433 781
30.07.2021 ₺1.941.932 84.155
28.08.2015 ₺46.825 3.430
29.05.2015 ₺3.894.240 337.835
22.07.2011 ₺96.524 9.572
18.03.2011 ₺96.784 7.895
20.03.2009 ₺956.007 100.527
12.10.2007 ₺453.722 52.052
15.09.2006 ₺936.161 118.330
16.09.2005 ₺1.405.729 189.717
18.02.2005 ₺125.723 17.596
30.04.2004 ₺20.485 2.795
05.03.2004 ₺567.600 86.643
31.01.2003 - -
19.10.2001 ₺965.953 316.320
15.09.2000 ₺561.148 277.512
13.11.1998 ₺163.125 147.168
16.10.1998 ₺499.061 481.735
11.09.1998 ₺734.230 711.884
29.08.1997 ₺61.526 116.500