Paul Giamatti

Paul Giamatti


Gelecek Filmler

Jungle Cruise 3 Boyutlu, Aile, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

30 Temmuz 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Aşk ve Merhamet 28 Ağustos 2015
TME Films 3.430 46.825
San Andreas Fayı 29 Mayıs 2015
Warner Bros. Türkiye 337.835 3.894.240
Kazananlar Kulübü 22 Temmuz 2011
Tiglon 9.572 96.524
Benim Hikayem 18 Mart 2011
Chantier 7.895 96.784
Sahtekarlar 20 Mart 2009
UIP Türkiye 100.527 956.007
Hepsini Vur 12 Ekim 2007
Warner Bros. Türkiye 52.052 453.722
Sudaki Kız 15 Eylül 2006
Warner Bros. Türkiye 118.330 936.161
Cinderella Man 16 Eylül 2005
UIP Türkiye 189.717 1.405.729
Sideways 18 Şubat 2005
Özen Film 17.596 125.723
Görkemli Hayatım 30 Nisan 2004
Warner Bros. Türkiye 2.795 20.485
Hesaplaşma (2004) 5 Mart 2004
UIP Türkiye 86.643 567.600
Maymunlar Cehennemi 19 Ekim 2001
Özen Film 316.320 965.953
Vay Anam Vay 15 Eylül 2000
Özen Film 277.512 561.148
Arabulucu 13 Kasım 1998
Warner Bros. Türkiye 147.168 163.125
Truman Show 16 Ekim 1998
UIP Türkiye 481.735 499.061
Er Ryan'ı Kurtarmak 11 Eylül 1998
UIP Türkiye 711.884 734.230
Köstebek 29 Ağustos 1997
Özen Film 116.500 61.526