Paul Giamatti

Paul Giamatti


Gelecek Filmler

Jungle Cruise 3 Boyutlu, Aile, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

30 Temmuz 2021
Barut Kokteyli Aksiyon, Gerilim, Macera

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

20 Ağustos 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
28.08.2015 46.825 TL 3.430
29.05.2015 3.894.240 TL 337.835
22.07.2011 96.524 TL 9.572
18.03.2011 96.784 TL 7.895
20.03.2009 956.007 TL 100.527
12.10.2007 453.722 TL 52.052
15.09.2006 936.161 TL 118.330
16.09.2005 1.405.729 TL 189.717
18.02.2005 125.723 TL 17.596
30.04.2004 20.485 TL 2.795
05.03.2004 567.600 TL 86.643
31.01.2003 - -
19.10.2001 965.953 TL 316.320
15.09.2000 561.148 TL 277.512
13.11.1998 163.125 TL 147.168
16.10.1998 499.061 TL 481.735
11.09.1998 734.230 TL 711.884
29.08.1997 61.526 TL 116.500