Edgar Ramirez

Edgar Ramirez

Doğum Tarihi

25 Mart 1977

Yaş

45


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.01.2022 ₺181.587 6.290
30.07.2021 ₺1.941.932 84.155
03.02.2017 ₺20.988 1.247
14.10.2016 ₺26.044 1.768
07.10.2016 ₺1.286.553 97.483
08.01.2016 ₺715.462 42.633
25.12.2015 ₺820.526 57.335
29.08.2014 ₺646.217 58.912
29.11.2013 ₺1.025.740 84.401
24.05.2013 ₺12.583 1.307
08.02.2013 ₺265.392 21.377
30.03.2012 ₺4.302.146 384.188
04.04.2008 ₺1.332.297 154.458
12.10.2007 ₺1.511.549 175.497
23.06.2006 ₺139.558 19.704