Edgar Ramirez

Edgar Ramirez

Doğum Bilgisi

25 Mart 1977

Yaş

43


Gelecek Filmler

355 Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

Chantier

Vizyon Tarihi

15 Ocak 2021
Jungle Cruise 3 Boyutlu, Aile, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

30 Temmuz 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Altın 3 Şubat 2017
TME Films 1.247 20.988
Demir Yumruk 14 Ekim 2016
PinemArt 1.768 26.044
Trendeki Kız 7 Ekim 2016
Pinema 97.483 1.286.553
Joy 8 Ocak 2016
TME Films 42.633 715.462
Point Break 25 Aralık 2015
TME Films 57.335 820.526
Bizi Kötüden Koru 29 Ağustos 2014
Warner Bros. Türkiye 58.912 646.217
Danışman 29 Kasım 2013
Tiglon 84.401 1.025.740
Kollarımda Kal 24 Mayıs 2013
Medyavizyon 1.307 12.583
Zero Dark Thirty 8 Şubat 2013
Chantier 21.377 265.392
Titanların Öfkesi 30 Mart 2012
Warner Bros. Türkiye 384.188 4.302.146
Bakış Açısı 4 Nisan 2008
Warner Bros. Türkiye 154.458 1.332.297
Son Ültimatom 12 Ekim 2007
UIP Türkiye 175.497 1.511.549
Domino 23 Haziran 2006
Medyavizyon 19.704 139.558