Jaume Collet-Serra

Jaume Collet-Serra

Doğum Bilgisi

23 Mart 1974

Yaş

46


Gelecek Filmler

Jungle Cruise Aile, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

30 Temmuz 2021
Black Adam Aksiyon, Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

24 Aralık 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yolcu 12 Ocak 2018
Chantier 54.187 881.159
Karanlık Sular 5 Ağustos 2016
Warner Bros. 114.521 1.322.996
Gece Takibi 22 Mayıs 2015
Warner Bros. 19.598 241.381
Non-Stop 21 Mart 2014
M3 Film 122.071 1.437.742
Kimliksiz 22 Nisan 2011
Warner Bros. 109.336 1.151.198
Evdeki Düşman 4 Eylül 2009
Warner Bros. 77.523 666.103
Mumya Evi 8 Temmuz 2005
Warner Bros. 141.627 878.745