Daniel Craig sonrasında 007'ye hayat verecek isim Lashana Lynch olacak!

2.937 Gösterim
16 Temmuz 2019 11:25
Daniel Craig sonrasında 007'ye hayat verecek isim Lashana Lynch olacak!

Bond 25'le 007'ye veda olacak Daniel Craig sonrasında ikonik karakterin yeni yüzü Captain Marvel ile yakından tanıdığımız Lashana Lynch'in olması bekleniyor.


Uzun yıllardır devam eden "Yeni Bond kim olacak?" sorusu geçtiğimiz aylarda çekimlerine başlanan Bond 25'le beraber sürmeye devam etmiş ve Daniel Craig'in belki de ikonik karakteri bir süre daha canlandıracağı söylentilerini peşinde getirmişti. Cary Joji Fukunaga'nın yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryo ekibinde son dönemin yükselen isimlerinden biri olan Phoebe Waller-Bridge'in de yer aldığı Bond 25'in kadrosuna katılan isimler arasında Captain Marvel ile yakından tanıdığımız Lashana Lynch'in de olduğu açıklanmış ancak Lynch'in hayat vereceği Nomi karakterinin detaylarından söz edilmemişti. The Playlist'te yer alan habere göre, Bond 25'le beraber Daniel Craig'den ikonik rolü devralacak kişinin Lashana Lynch olması bekleniyor.

 

Rami Malek'in kötü karaktere hayat vereceği, Christoph Waltz'ın Blofeld rolüne geri döneceği Bond 25'in kadrosunda Ana de ArmasLea SeydouxBen WhishawRalph Fiennes ve Rory Kinnear gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen film, 3 Nisan 2020 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.