Léa Seydoux

Léa Seydoux


Gelecek Filmler

Ölmek İçin Zaman Yok Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

13 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kursk 29 Mart 2019
CGV Mars D. 8.622 116.375
Aşkın Algoritması 21 Aralık 2018
Bir Film 5.326 85.398
Kurmaca Film 8.479 98.587
Spectre 6 Kasım 2015
Warner Bros. Türkiye 614.444 8.231.360
Saint Laurent 5 Haziran 2015
M3 Film 2.266 34.671
Tiglon 88.965 1.296.523
Güzel ve Çirkin 28 Mart 2014
Bir Film 36.105 378.199
M3 Film 12.810 136.049