Christoph Waltz

Christoph Waltz

Doğum Bilgisi

4 Ekim 1956

Yaş

64


Gelecek Filmler

Ölmek İçin Zaman Yok Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

13 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Alita: Savaş Meleği 15 Şubat 2019
TME Films 258.945 4.788.970
Tarzan Efsanesi 8 Temmuz 2016
Warner Bros. Türkiye 376.128 4.685.406
Spectre 6 Kasım 2015
Warner Bros. Türkiye 614.444 8.231.360
Büyük Gözler 6 Mart 2015
CGV Mars D. 10.823 164.739
Sıfır Teorisi 25 Nisan 2014
M3 Film 5.836 55.636
Zincirsiz 1 Şubat 2013
Warner Bros. Türkiye 139.771 1.723.541
Acımasız Tanrı 16 Aralık 2011
Özen Film 22.230 265.722
Üç Silahşörler 14 Ekim 2011
Tiglon 122.777 1.292.013
Patrondan Kurtulma Sanatı 12 Ağustos 2011
Warner Bros. Türkiye 108.221 1.236.889
Aşkın Büyüsü 15 Nisan 2011
Tiglon 99.871 878.091
Yeşil Yaban Arısı 18 Şubat 2011
Warner Bros. Türkiye 51.135 572.572
Soysuzlar Çetesi 21 Ağustos 2009
UIP Türkiye 289.454 2.895.934