Christoph Waltz

Christoph Waltz

Doğum Tarihi

4 Ekim 1956

Yaş

64


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

6 Ağustos 2021
Ölmek İçin Zaman Yok Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

1 Ekim 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.02.2019 4.788.970 TL 258.945
08.07.2016 4.685.406 TL 376.128
06.11.2015 8.231.360 TL 614.444
06.03.2015 164.739 TL 10.823
25.04.2014 55.636 TL 5.836
01.02.2013 1.723.541 TL 139.771
16.12.2011 265.722 TL 22.230
14.10.2011 1.292.013 TL 122.777
12.08.2011 1.236.889 TL 108.221
15.04.2011 878.091 TL 99.871
18.02.2011 572.572 TL 51.135
21.08.2009 2.895.934 TL 289.454