Christoph Waltz

Christoph Waltz

Doğum Tarihi

4 Ekim 1956

Yaş

65


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

12 Kasım 2021
The Portable Door Aksiyon, Fantastik

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

28 Ekim 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
01.10.2021 ₺5.870.815 209.873
15.02.2019 ₺4.788.970 258.945
08.07.2016 ₺4.685.406 376.128
06.11.2015 ₺8.231.360 614.444
06.03.2015 ₺164.739 10.823
25.04.2014 ₺55.636 5.836
01.02.2013 ₺1.723.541 139.771
16.12.2011 ₺265.722 22.230
14.10.2011 ₺1.292.013 122.777
12.08.2011 ₺1.236.889 108.221
15.04.2011 ₺878.091 99.871
18.02.2011 ₺572.572 51.135
21.08.2009 ₺2.895.934 289.454