Christian Bale'ın başrolünde yer aldığı The Pale Blue Eye'dan fragman yayınlandı

6.506 Gösterim
8 Aralık 2022 15:54
Christian Bale'ın başrolünde yer aldığı The Pale Blue Eye'dan fragman yayınlandı

Christian Bale'ın başrolünde yer aldığı Solgun Mavi Gözler (The Pale Blue Eye) filminden fragman yayınlandı. Scott Cooper'ın yönettiği film, 6 Ocak 2023'ten itibaren Netflix'te yayınlanacak.


1830'larda geçen filmde korkunç bir cinayeti çözmek için Christian Bale, Edgar Allan Poe ile ortaklık yapar. Kıdemli dedektif Augustus Landor'u canlandıran Christian Bale'in yer aldığı Solgun Mavi Gözler (The Pale Blue Eye) filminden ilk fragman yayınlandı. 

 

Louis Bayard'ın 2006 yılında aynı isimle yayımlanan romanından uyarlanan The Pale Blue Eye, West Point'teki Birleşik Devletler Askeri Akademisi'ndeki bir cinayeti araştırmak üzere New York taşrasına gelen Landor'un davayı çözmek için ünlü yazar ve şair Edgar Allan Poe'dan (Harry Melling) yardım almasıyla başlayan macerayı anlatıyor.

 

Filmin oyuncu kadrosunda Christian Bale ve Harry Melling'in yanı sıra Lucy Boynton, Gillian Anderson, Charlie Tahan, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Harry Lawtey, Timothy Spall, Simon McBurney, Gideon Glick, Hadley Robinson, Fred Hechinger ve Robert Duvall gibi isimler yer alıyor. 

 

Christian Bale'ın 2013'te Kardeşim İçin (Out of the Furnace) ve 2017'de Vahşiler (Hostiles) filmlerinde beraber çalıştığı Scott Cooper tarafından yazıp yönetilen The Pale Blue Eye filmi, öncelikli olarak 23 Aralık 2022'de sınırlı dağıtımla ABD'de vizyona girecek, ardından 6 Ocak 2023 tarihinden itibaren Netflix'te izlenebilecek. 

 

The Pale Blue Eye filminin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.