Simon McBurney

Simon McBurney

Doğum Bilgisi

25 Ağustos 1957

Yaş

63


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Korku Seansı 2 10 Haziran 2016
Warner Bros. Türkiye 178.115 2.073.026
UIP Türkiye 719.045 8.520.107
Her Şeyin Teorisi 27 Şubat 2015
UIP Türkiye 89.324 1.221.913
Sihirli Ay Işığı 10 Ekim 2014
Pinema 25.006 408.995
Köstebek (2012) 10 Şubat 2012
Chantier 28.855 330.583
Jane Eyre 9 Aralık 2011
Tiglon 10.203 113.660
Robin Hood (2010) 14 Mayıs 2010
UIP Türkiye 492.484 4.581.236
Yalanlar Üstüne 19 Aralık 2008
Warner Bros. Türkiye 207.759 2.005.631
Düşes 31 Ekim 2008
Tiglon 21.753 220.288
Altın Pusula 7 Aralık 2007
Medyavizyon 443.229 3.576.536
Özen Film 8.882 65.633
Mançuryalı Aday 17 Aralık 2004
UIP Türkiye 40.706 319.874