Timothy Spall

Timothy Spall

Doğum Tarihi

27 Şubat 1957

Yaş

64


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
19.11.2021 ₺1.095.916 41.761
15.12.2017 ₺48.151 4.787
30.01.2015 ₺28.487 2.161
06.09.2013 ₺31.374 3.006
13.07.2011 ₺7.925.707 798.414
18.02.2011 ₺1.913.085 154.705
17.11.2010 ₺7.557.967 798.432
15.07.2009 ₺5.052.407 640.098
10.04.2009 ₺43.781 4.912
06.06.2008 ₺175.278 20.519
15.02.2008 ₺813.778 90.582
21.12.2007 ₺716.759 82.547
10.08.2007 ₺5.148.927 687.224
02.02.2007 ₺74.554 11.561
18.11.2005 ₺5.061.475 764.958
04.06.2004 ₺3.511.889 625.043
06.02.2004 ₺4.948.319 828.794
10.05.2002 ₺119.488 30.047
07.03.1997 - -