Timothy Spall

Timothy Spall

Doğum Tarihi

27 Şubat 1957

Yaş

64


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.12.2017 48.151 TL 4.787
30.01.2015 28.487 TL 2.161
06.09.2013 31.374 TL 3.006
13.07.2011 7.925.707 TL 798.414
18.02.2011 1.913.085 TL 154.705
17.11.2010 7.557.967 TL 798.432
15.07.2009 5.052.407 TL 640.098
10.04.2009 43.781 TL 4.912
06.06.2008 175.278 TL 20.519
15.02.2008 813.778 TL 90.582
21.12.2007 716.759 TL 82.547
10.08.2007 5.148.927 TL 687.224
02.02.2007 74.554 TL 11.561
18.11.2005 5.061.475 TL 764.958
04.06.2004 3.511.889 TL 625.043
06.02.2004 4.948.319 TL 828.794
10.05.2002 119.488 TL 30.047
07.03.1997 - -