Robert Duvall

Robert Duvall


Gelecek Filmler

Apocalypse Now Final Cut Dram, Gizem, Savaş

Dağıtımcı

Başka Sinema

Vizyon Tarihi

2 Ekim 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Dul Kadınlar 16 Kasım 2018
TME Films 17.917 278.228
Yargıç 17 Ekim 2014
Warner Bros. Türkiye 52.905 729.659
Büyük Sır 21 Ocak 2011
Tiglon 8.299 92.525
Zoraki Tatil 27 Şubat 2009
Warner Bros. Türkiye 30.066 273.139
Kıyamet (1979) 8 Ağustos 2008
Tiglon 1.969 10.878
Gecenin İki Yüzü 18 Ocak 2008
Pinema 16.293 157.388
Uzak Ülke 8 Ekim 2004
Pinema 2.898 26.064
Dava 3 Eylül 1999
UIP Türkiye 63.821 116.891
Derin Darbe 22 Mayıs 1998
UIP Türkiye 436.369 326.379
Bıçak Sırtı 27 Haziran 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Mucize 22 Kasım 1996
UIP Türkiye - -
Kıımızı Leke 9 Şubat 1996
Özen Film 337.369 62.620
Aşk ve Yalanlar 17 Kasım 1995
Warner Bros. Türkiye - -
Warner Bros. Türkiye - -
Sonun Başlangıcı 27 Ağustos 1993
Warner Bros. Türkiye - -
Uçari Gül 13 Mart 1992
Özen Film - -
Bir Güç Gösterisi 18 Ekim 1991
UIP Türkiye - -
Baba 2 14 Aralık 1990
UIP Türkiye - -
Baba 30 Kasım 1990
UIP Türkiye - -
Yıldırım Günleri 9 Kasım 1990
UIP Türkiye - -