Charlotte Gainsbourg

Charlotte Gainsbourg

Doğum Tarihi

21 Temmuz 1971

Yaş

49


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

Başka Sinema

Vizyon Tarihi

26 Mart 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.11.2017 231.666 TL 16.473
04.08.2017 42.151 TL 3.612
24.06.2016 3.057.922 TL 236.648
11.09.2015 38.399 TL 2.996
19.12.2014 67.212 TL 6.068
13.01.2012 167.577 TL 16.573
21.01.2011 15.769 TL 2.129
11.06.2010 324.609 TL 35.394
16.05.2008 31.318 TL 3.693
08.12.2006 133.963 TL 17.946
08.09.2006 12.124 TL 1.628
21.05.2004 610.845 TL 95.399
22.11.2002 110.243 TL 23.314
03.06.1994 - -
22.03.1991 - -