Charlotte Gainsbourg

Charlotte Gainsbourg

Doğum Tarihi

21 Temmuz 1971

Yaş

50


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.07.2021 ₺116.250 5.686
17.11.2017 ₺231.666 16.473
04.08.2017 ₺42.151 3.612
24.06.2016 ₺3.057.922 236.648
11.09.2015 ₺38.399 2.996
19.12.2014 ₺67.212 6.068
13.01.2012 ₺167.577 16.573
21.01.2011 ₺15.769 2.129
11.06.2010 ₺324.609 35.394
16.05.2008 ₺31.318 3.693
08.12.2006 ₺133.963 17.946
08.09.2006 ₺12.124 1.628
21.05.2004 ₺610.845 95.399
22.11.2002 ₺110.243 23.314
03.06.1994 - -
22.03.1991 - -