Toby Jones

Toby Jones

Doğum Bilgisi

7 Eylül 1967

Yaş

52


Gelecek Filmler

Louis Wain Biyografi, Dram, Tarihi

Dağıtımcı

CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi

11 Aralık 2020
Infinite Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

28 Mayıs 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP 908.140 12.670.942
Kardan Adam 17 Kasım 2017
UIP 16.473 231.666
Mutlu Son 13 Ekim 2017
Başka Sinema 16.225 181.564
Sarışın Bomba 27 Temmuz 2017
Chantier 190.647 2.463.773
Sonsuzluk Teorisi 6 Mayıs 2016
PinemArt 20.306 321.593
TME Films 745.338 9.670.654
Serena 7 Kasım 2014
CGV Mars D. 12.382 191.536
Muppets Aranıyor 13 Haziran 2014
UIP 64.312 709.031
UIP 434.465 5.014.601
Tiglon 864.780 9.214.037
Medyum 28 Aralık 2012
Pinema 35.528 444.953
Pamuk Prenses ve Avcı 1 Haziran 2012
UIP 412.298 3.842.143
Açlık Oyunları 23 Mart 2012
Tiglon 650.382 6.101.576
Marilyn ile Bir Hafta 10 Şubat 2012
Tiglon 38.940 480.073
UIP 204.032 2.030.716
Kayıp Hazine 17 Haziran 2011
Tiglon 10.752 95.121
Ayin (2011) 11 Şubat 2011
Warner Bros. 144.531 1.439.120
Frost/Nixon 30 Ocak 2009
UIP 2.416 29.187
Sihirli Şehir 24 Ekim 2008
UIP 58.495 488.256
Öldüren Sis 29 Şubat 2008
UIP 101.362 796.182
Duvak 16 Şubat 2007
Warner Bros. 42.676 408.150
Medyavizyon 5.364 39.335
Düşler Ülkesi 18 Şubat 2005
Warner Bros. 62.604 452.342
Joan of Arc 11 Şubat 2000
Warner Bros. 153.102 295.659
Sonsuza Dek 22 Ocak 1999
Özen Film 136.466 145.813