Toby Jones

Toby Jones

Doğum Tarihi

7 Eylül 1967

Yaş

54


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
31.12.2021 ₺235.054 9.357
08.06.2018 ₺12.670.942 908.140
17.11.2017 ₺231.666 16.473
13.10.2017 ₺181.564 16.225
27.07.2017 ₺2.463.773 190.647
06.05.2016 ₺321.593 20.306
20.11.2015 ₺9.670.654 745.338
07.11.2014 ₺191.536 12.382
13.06.2014 ₺709.031 64.312
11.04.2014 ₺5.014.601 434.465
22.11.2013 ₺9.214.037 864.780
28.12.2012 ₺444.953 35.528
01.06.2012 ₺3.842.143 412.298
23.03.2012 ₺6.101.576 650.382
10.02.2012 ₺480.073 38.940
02.09.2011 ₺2.030.716 204.032
17.06.2011 ₺95.121 10.752
11.02.2011 ₺1.439.120 144.531
30.01.2009 ₺29.187 2.416
24.10.2008 ₺488.256 58.495
29.02.2008 ₺796.182 101.362
16.02.2007 ₺408.150 42.676
17.03.2006 ₺39.335 5.364
18.02.2005 ₺452.342 62.604
11.02.2000 ₺295.659 153.102
22.01.1999 ₺145.813 136.466