Toby Jones

Toby Jones

Doğum Tarihi

7 Eylül 1967

Yaş

53


Gelecek Filmler

Infinite Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

10 Eylül 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
08.06.2018 12.670.942 TL 908.140
17.11.2017 231.666 TL 16.473
13.10.2017 181.564 TL 16.225
27.07.2017 2.463.773 TL 190.647
06.05.2016 321.593 TL 20.306
20.11.2015 9.670.654 TL 745.338
07.11.2014 191.536 TL 12.382
13.06.2014 709.031 TL 64.312
11.04.2014 5.014.601 TL 434.465
22.11.2013 9.214.037 TL 864.780
28.12.2012 444.953 TL 35.528
01.06.2012 3.842.143 TL 412.298
23.03.2012 6.101.576 TL 650.382
10.02.2012 480.073 TL 38.940
02.09.2011 2.030.716 TL 204.032
17.06.2011 95.121 TL 10.752
11.02.2011 1.439.120 TL 144.531
30.01.2009 29.187 TL 2.416
24.10.2008 488.256 TL 58.495
29.02.2008 796.182 TL 101.362
16.02.2007 408.150 TL 42.676
17.03.2006 39.335 TL 5.364
18.02.2005 452.342 TL 62.604
11.02.2000 295.659 TL 153.102
22.01.1999 145.813 TL 136.466