Çakallarla Dans 7 filminin vizyon tarihi açıklandı

3.771 Gösterim
7 Haziran 2024 13:36
Çakallarla Dans 7 filminin vizyon tarihi açıklandı

Toplamda altı milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen serinin yedinci halkası Çakallarla Dans 7, 6 Aralık 2024 tarihinde vizyona girecek. 


Toplamda altı milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen Çakallarla Dans serisinin yedinci halkası olan Çakallarla Dans 7, 6 Aralık 2024 tarihinde vizyona girecek. Yapımcılığını SugarWorkz ve TAFF Pictures'ın üstlendiği filmin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak.


Çakallarla Dans serisinin ilk filmi 17 Aralık 2010 tarihinde vizyona girdi. Serinin üçüncü, dördüncü, beşinci ve altıncı filmi bir milyon seyirci baremini aştı. Serinin son filmi olan Çakallarla Dans 6 2 Aralık 2022 tarihinde vizyona girerken 871 bin 764 seyirci tarafından izlendi. Seri toplamda 6 milyon 478 bin 857 seyirciye ulaştı. 


Toplamda altı milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen fenomen serinin yönetmen koltuğunda Murat Şeker oturuyor. Senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi'nin kaleme aldığı serinin ana oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın ve Hakan Bilgin yer alıyor. Serinin yedinci filminin oyuncu kadrosu ise henüz resmileşmedi.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.