Timur Acar

Timur Acar

Doğum Tarihi

22 Aralık 1979

Yaş

42


Gelecek Filmler

Çakallarla Dans 6 Aksiyon, Komedi

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

2 Aralık 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.11.2021 ₺13.249 671
27.08.2021 ₺263.902 11.778
20.12.2019 ₺2.518.923 143.746
19.07.2019 ₺359.790 25.187
12.04.2019 ₺631.778 41.328
08.11.2018 ₺18.121.196 1.415.733
25.11.2016 ₺15.202.299 1.351.247
05.12.2014 ₺17.213.319 1.666.330
11.04.2014 ₺533.286 55.312
22.11.2013 ₺2.163.653 195.556
07.12.2012 ₺8.576.507 929.739
06.05.2011 ₺425.376 53.503
17.12.2010 ₺2.021.668 244.044
18.12.2009 ₺1.140.575 139.866
27.11.2009 ₺2.617.506 317.602
18.09.2009 ₺100.671 15.485
25.01.2008 ₺3.983.320 523.745
23.02.2007 ₺327.407 46.768