Timur Acar

Timur Acar

Doğum Tarihi

22 Aralık 1979

Yaş

41


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.12.2019 2.518.923 TL 143.746
19.07.2019 359.790 TL 25.187
12.04.2019 631.778 TL 41.328
08.11.2018 18.121.196 TL 1.415.733
25.11.2016 15.202.299 TL 1.351.247
05.12.2014 17.213.319 TL 1.666.330
11.04.2014 533.286 TL 55.312
22.11.2013 2.163.653 TL 195.556
07.12.2012 8.576.507 TL 929.739
06.05.2011 425.376 TL 53.503
17.12.2010 2.021.668 TL 244.044
18.12.2009 1.140.575 TL 139.866
27.11.2009 2.617.506 TL 317.602
18.09.2009 100.671 TL 15.485
25.01.2008 3.983.320 TL 523.745
23.02.2007 327.407 TL 46.768