Timur Acar

Timur Acar

Doğum Bilgisi

22 Aralık 1979

Yaş

40


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kırk Yalan 20 Aralık 2019
CJ Entertainment Turkey 143.316 2.513.627
Akıllara Seza 19 Temmuz 2019
CGV Mars D. 25.187 359.790
Kapı 12 Nisan 2019
CJ Entertainment Turkey 39.309 615.468
Çakallarla Dans 5 8 Kasım 2018
CJ Entertainment Turkey 1.415.733 18.121.196
Çakallarla Dans 4 25 Kasım 2016
UIP 1.351.247 15.202.299
CGV Mars D. 1.666.330 17.213.319
Hayat Sana Güzel 11 Nisan 2014
Warner Bros. 55.312 533.286
Pinema 195.556 2.163.653
Warner Bros. 929.739 8.576.507
Devrimden Sonra 6 Mayıs 2011
Tiglon 53.503 425.376
Çakallarla Dans 17 Aralık 2010
Tiglon 244.044 2.021.668
Başka Dilde Aşk 18 Aralık 2009
Medyavizyon 139.866 1.140.575
UIP 317.602 2.617.506
Çıngıraklı Top 18 Eylül 2009
CineGroup 15.485 100.671
Ulak 25 Ocak 2008
UIP 523.745 3.983.320
Gomeda 23 Şubat 2007
KenDa 46.768 327.407