Hakan Bilgin

Hakan Bilgin

Doğum Tarihi

4 Nisan 1967

Yaş

55


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

2 Eylül 2022

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

23 Eylül 2022
Çakallarla Dans 6 Aksiyon, Komedi

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

2 Aralık 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.04.2022 ₺58.108 1.660
17.09.2021 ₺279.450 13.744
02.10.2020 ₺114.695 6.502
04.10.2019 ₺1.573.654 100.551
08.11.2018 ₺18.121.196 1.415.733
14.09.2018 ₺242.615 20.463
23.02.2018 ₺3.865.335 315.086
10.11.2017 ₺1.273.464 116.743
28.04.2017 ₺126.382 10.506
25.11.2016 ₺15.202.299 1.351.247
04.03.2016 ₺3.202.634 298.137
05.12.2014 ₺17.213.319 1.666.330
11.04.2014 ₺533.286 55.312
07.12.2012 ₺8.576.507 929.739

Diğer Filmleri