İlker Ayrık

İlker Ayrık

Doğum Tarihi

16 Ekim 1979

Yaş

42


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

11 Kasım 2022
Çakallarla Dans 6 Aksiyon, Komedi

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

2 Aralık 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
08.11.2018 ₺18.121.196 1.415.733
10.11.2017 ₺1.273.464 116.743
25.11.2016 ₺15.202.299 1.351.247
08.04.2016 ₺5.922 671
27.11.2015 ₺33.313 3.208
30.01.2015 ₺10.387.448 1.014.630
05.12.2014 ₺17.213.319 1.666.330
20.12.2013 ₺1.047.202 103.106
07.12.2012 ₺8.576.507 929.739
17.12.2010 ₺2.021.668 244.044
03.12.2010 ₺613.933 73.244
06.11.2009 ₺67.649 7.654
18.01.2008 ₺155.372 21.414