Murat Akkoyunlu

Murat Akkoyunlu


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

6 Aralık 2024
C Takımı 2 Komedi

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

7 Şubat 2025

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
16.02.2024 ₺14.896.943 154.348
01.09.2023 ₺1.158.324 13.534
02.12.2022 ₺50.946.808 871.764
04.11.2022 ₺2.839.118 54.731
03.06.2022 ₺471.698 14.115
27.05.2022 ₺69.780 2.118
29.10.2021 ₺342.788 16.307
08.11.2018 ₺18.121.196 1.415.733
06.10.2017 ₺929.534 84.614
25.11.2016 ₺15.202.299 1.351.247
01.04.2016 ₺1.606.781 149.010
25.09.2015 ₺3.122.563 269.165
24.09.2015 ₺461.142 40.422
24.04.2015 ₺717.496 73.146
05.12.2014 ₺17.213.319 1.666.330
10.01.2014 ₺4.685.900 513.644
11.10.2013 ₺1.114.721 120.247
07.06.2013 ₺898.554 101.428
07.12.2012 ₺8.576.507 929.739
18.05.2012 ₺536.583 64.996
11.05.2012 ₺116.599 16.260
06.01.2012 ₺615.513 79.663
17.12.2010 ₺2.021.668 244.044
02.04.2010 ₺574.948 63.339
24.10.2008 ₺2.774.698 370.989
29.02.2008 ₺1.526.145 214.465
29.09.2006 ₺183.948 26.130
20.02.2004 ₺6.319.537 1.064.162
07.02.2003 ₺2.969.658 657.546
08.12.2000 ₺310.342 142.451
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.