Murat Akkoyunlu

Murat Akkoyunlu


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Çakallarla Dans 5 8 Kasım 2018
CJ Entertainment Turkey 1.415.733 18.121.196
Dört Köşe 6 Ekim 2017
TME Films 84.614 929.534
Çakallarla Dans 4 25 Kasım 2016
UIP Türkiye 1.351.247 15.202.299
Deliormanlı 1 Nisan 2016
CGV Mars D. 149.010 1.606.781
Yok Artık! 25 Eylül 2015
Bir Film 269.165 3.122.563
Adana İşi 24 Eylül 2015
Chantier 40.422 461.142
Öğrenci İşleri 24 Nisan 2015
CGV Mars D. 73.146 717.496
CGV Mars D. 1.666.330 17.213.319
Chantier 513.644 4.685.900
Tiglon 120.247 1.114.721
Arkadaşım Max 7 Haziran 2013
Medyavizyon 101.428 898.554
Warner Bros. Türkiye 929.739 8.576.507
Sağ Salim 18 Mayıs 2012
Pinema 64.996 536.583
Can 11 Mayıs 2012
Tiglon 16.260 116.599
Bu Son Olsun 6 Ocak 2012
Özen Film 79.663 615.513
Çakallarla Dans 17 Aralık 2010
Tiglon 244.044 2.021.668
Herkes mi Aldatır? 2 Nisan 2010
UIP Türkiye 63.339 574.948
Aşk Tutulması 24 Ekim 2008
Medyavizyon 370.989 2.774.698
Plajda 29 Şubat 2008
35 Milim 214.465 1.526.145
2 Süper Film Birden 29 Eylül 2006
Warner Bros. Türkiye 26.130 183.948
Neredesin Firuze 20 Şubat 2004
UIP Türkiye 1.064.162 6.319.537
Rus Gelin 7 Şubat 2003
Warner Bros. Türkiye 657.546 2.969.658
Warner Bros. Türkiye 142.451 310.342