Murat Şeker

Murat Şeker


Gelecek Filmler

Ya İstiklal Ya Ölüm Dram, Tarihi

Dağıtımcı

CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi

19 Şubat 2021
Amacı Olmayan Grup Gençlik, Komedi

Dağıtımcı

CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi

-

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Çakallarla Dans 5 8 Kasım 2018
CJ Entertainment Turkey 1.415.733 18.121.196
Görevimiz Tatil 23 Şubat 2018
UIP 315.086 3.865.335
Çakallarla Dans 4 25 Kasım 2016
UIP 1.351.247 15.202.299
Deliormanlı 1 Nisan 2016
CGV Mars D. 149.010 1.606.781
CGV Mars D. 1.666.330 17.213.319
Hayat Sana Güzel 11 Nisan 2014
Warner Bros. 55.312 533.286
Arkadaşım Max 7 Haziran 2013
Medyavizyon 101.428 898.554
Warner Bros. 929.739 8.576.507
Çakallarla Dans 17 Aralık 2010
Tiglon 244.044 2.021.668
Aşk Geliyorum Demez 6 Kasım 2009
Tiglon 242.391 1.958.352
Aşk Tutulması 24 Ekim 2008
Medyavizyon 370.989 2.774.698
Plajda 29 Şubat 2008
35 Milim 214.465 1.526.145
2 Süper Film Birden 29 Eylül 2006
Warner Bros. 26.130 183.948