Amy Adams'lı The Woman in the Window'dan fragman yayınlandı

2.876 Gösterim
9 Nisan 2021 12:25
Amy Adams'lı The Woman in the Window'dan fragman yayınlandı

Pandemiyle beraber vizyonu ertelendikten sonra yayın hakları Netflix tarafından satın alınan Penceredeki Kadın (The Woman in the Window)'dan fragman yayınlandı. Amy Adams'ın başrolünde yer aldığı film, 14 Mayıs'ta Netflix'te yayınlanacak.


20th Century Fox yapımı olan ve Fox'un Disney tarafından satın alınmasıyla Disney'in eline geçen The Woman in the Window, pandemi öncesi de zorlu bir süreçten geçmişti. Filmin test gösterimlerinde istenilen reaksiyonlar alınmadığı için ek sahneler ve yeniden çekimler için tekrardan prodüksiyona sürecine girilmiş, film bundan dolayı 2019 yılından Mayıs 2020'ye ertelenmişti. Pandeminin patlak vermesiyle bir kez daha ertelenen film, Covid-19 sürecinde yayınlayacak materyal arayışında olan Netflix tarafından satın alındı.

 

A.J. Finn'in aynı isimli çok satan kitabından uyarlanan The Woman in the Window, yaşadığı kaygı bozukluğu sonrası agorafobisi oluşan ve evinden çıkamayan Anna Fox'un, komşularını gözetlerken bir cinayete şahit olduğunu düşünmesi sonrası gelişen olayları konu ediniyor. Başroldeki Amy Adams'a Gary Oldman, Julianne Moore, Anthony Mackie, Brian Tyree Henry, Jennifer Jason Leigh, Tracy Letts gibi isimlerin eşlik ettiği film, 14 Mayıs'ta Netflix'te yayınlanacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.