Tracy Letts

Tracy Letts

Doğum Bilgisi

4 Temmuz 1965

Yaş

55


Gelecek Filmler

Deep Water Gerilim

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

13 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Küçük Kadınlar 14 Şubat 2020
Warner Bros. Türkiye 29.405 708.157
Asfaltın Kralları 15 Kasım 2019
TME Films 106.680 2.408.864
Uğur Böceği 2 Mart 2018
UIP Türkiye 20.334 315.167
The Post 12 Ocak 2018
Pinema 68.780 1.185.780
Köstebek 16 Eylül 2016
CGV Mars D. 12.489 167.129
Büyük Açık 8 Ocak 2016
UIP Türkiye 54.256 885.782