Anthony Mackie

Anthony Mackie

Doğum Tarihi

23 Eylül 1978

Yaş

42


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.03.2020 99.266 TL 4.750
27.04.2018 27.311.663 TL 1.909.967
06.05.2016 14.760.714 TL 1.165.583
18.03.2016 217.277 TL 15.604
18.12.2015 48.797 TL 3.097
17.07.2015 5.118.752 TL 427.204
01.05.2015 15.618.775 TL 1.284.848
11.04.2014 5.014.601 TL 434.465
27.09.2013 1.780.872 TL 155.391
12.07.2013 290.187 TL 25.456
17.08.2012 2.526.962 TL 245.834
07.10.2011 1.141.755 TL 122.736
04.03.2011 1.225.458 TL 110.263
02.10.2009 222.629 TL 20.883
03.10.2008 886.049 TL 97.252
25.02.2005 1.069.569 TL 157.666
17.12.2004 319.874 TL 40.706
26.09.2003 358.419 TL 58.076
14.02.2003 1.272.931 TL 267.617