Anthony Mackie

Anthony Mackie

Doğum Tarihi

23 Eylül 1978

Yaş

43


Gelecek Filmler

Senkronik Bilim-Kurgu, Dram, Korku

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

17 Haziran 2022
Panopticon Gerilim

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

23 Eylül 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.03.2020 ₺99.266 4.750
27.04.2018 ₺27.311.663 1.909.967
06.05.2016 ₺14.760.714 1.165.583
18.03.2016 ₺217.277 15.604
18.12.2015 ₺48.797 3.097
17.07.2015 ₺5.118.752 427.204
01.05.2015 ₺15.618.775 1.284.848
11.04.2014 ₺5.014.601 434.465
27.09.2013 ₺1.780.872 155.391
12.07.2013 ₺290.187 25.456
17.08.2012 ₺2.526.962 245.834
07.10.2011 ₺1.141.755 122.736
04.03.2011 ₺1.225.458 110.263
02.10.2009 ₺222.629 20.883
03.10.2008 ₺886.049 97.252
25.02.2005 ₺1.069.569 157.666
17.12.2004 ₺319.874 40.706
26.09.2003 ₺358.419 58.076
14.02.2003 ₺1.272.931 267.617