Anthony Mackie

Anthony Mackie

Doğum Bilgisi

23 Eylül 1978

Yaş

42


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Seberg 6 Mart 2020
Bir Film 4.684 95.966
UIP Türkiye 1.909.967 27.311.663
UIP Türkiye 1.165.583 14.760.714
Kod 999 18 Mart 2016
Chantier 15.604 217.277
Mutlu Yıllar 18 Aralık 2015
TME Films 3.097 48.797
Ant-Man 17 Temmuz 2015
UIP Türkiye 427.204 5.118.752
UIP Türkiye 1.284.848 15.618.775
UIP Türkiye 434.465 5.014.601
Büyük Kumar 27 Eylül 2013
Tiglon 155.391 1.780.872
Zor Kazanç 12 Temmuz 2013
UIP Türkiye 25.456 290.187
Tiglon 245.834 2.526.962
Çelik Yumruklar 7 Ekim 2011
UIP Türkiye 122.736 1.141.755
Kader Ajanları 4 Mart 2011
UIP Türkiye 110.263 1.225.458
Tiglon 20.883 222.629
Kartal Göz 3 Ekim 2008
UIP Türkiye 97.252 886.049
Milyonluk Bebek 25 Şubat 2005
Özen Film 157.666 1.069.569
Mançuryalı Aday 17 Aralık 2004
UIP Türkiye 40.706 319.874
Hollywood Polisleri 26 Eylül 2003
Warner Bros. Türkiye 58.076 358.419
8 Mil 14 Şubat 2003
UIP Türkiye 267.617 1.272.931