17 Aralık'ta gösterime girecek Spider-Man: No Way Home'dan yeni fragman yayınlandı

7.633 Gösterim
17 Kasım 2021 09:00
17 Aralık'ta gösterime girecek Spider-Man: No Way Home'dan yeni fragman yayınlandı

Marvel Sinematik Evreni'nin 17 Aralık'ta gsöterime girecek yeni filmi Spider-Man: No Way Home'dan yeni bir fragman yayınlandı.


Spider-Man: Far From Home'un sonu itibarıyla kimliği açığa çıkan Spider-Man, yani Peter Parker'ın bunu geri alabilmesi için Doctor Strange'e başvurması ve Doctor Strange'in yaptığı büyü sırasında işlerin ters gitmesiyle birlikte alternatif gerçekliklerin birbirine geçtiği bir hikâyeyi izleyeceğimiz Spider-Man: No Way Home'dan yeni bir fragman yayınlandı.

 

MCU içerisindeki ilk iki Spider-Man filmlerinde olduğu gibi Jon Watts'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde; Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei gibi isimler rollerine dönerken, Sam Raimi'nin Spider-Man üçlemesinde yer alan Alfred Molina Dr. Octopus'a, The Amazing Spider-Man 2'de yer alan Jamie Foxx ise Electro'ya bir kez daha bu kez MCU için hayat verecek. Benedict Cumberbatch'in canlandırdığı Doctor Strange'in önemli bir rolde olacağı ve 17 Aralık'ta izleyiciyle buluşacak olan Spider-Man: No Way Home'un yeni fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.