Marisa Tomei

Marisa Tomei


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.12.2021 ₺60.256.595 2.349.560
05.07.2019 ₺17.351.420 942.651
20.07.2018 ₺3.390.917 265.484
07.07.2017 ₺9.150.038 707.320
06.05.2016 ₺14.760.714 1.165.583
08.01.2016 ₺885.782 54.256
18.12.2015 ₺48.797 3.097
19.12.2014 ₺268.510 16.685
25.11.2011 ₺761.032 63.588
07.10.2011 ₺1.063.334 101.156
01.04.2011 ₺422.458 33.389
20.03.2009 ₺132.267 15.706
15.02.2008 ₺63.587 8.093
20.06.2003 ₺1.066.338 184.632
07.02.2003 ₺22.895 4.675
05.04.2002 - -
20.07.2001 ₺262.190 93.335
23.02.2001 ₺1.726.081 685.785
15.12.2000 ₺140.920 145.550
15.05.1998 ₺9.541 10.472
16.08.1996 - -
10.02.1995 - -
21.01.1994 - -
29.05.1992 - -