Marisa Tomei

Marisa Tomei


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. 942.651 17.351.420
İlk Arınma Gecesi 20 Temmuz 2018
UIP 265.484 3.390.917
Warner Bros. 707.320 9.150.038
UIP 1.165.583 14.760.714
Büyük Açık 8 Ocak 2016
UIP 54.256 885.782
Mutlu Yıllar 18 Aralık 2015
TME Films 3.097 48.797
Çapkın Profesör 19 Aralık 2014
Pinema 16.685 268.510
Zirveye Giden Yol 25 Kasım 2011
UIP 63.588 761.032
Warner Bros. 101.156 1.063.334
Tiglon 33.389 422.458
Şampiyon 20 Mart 2009
Tiglon 15.706 132.267
Şeytan Duymadan Önce 15 Şubat 2008
Bir Film 8.093 63.587
Asabiyim 20 Haziran 2003
Warner Bros. 184.632 1.066.338
Guru 7 Şubat 2003
UIP 4.675 22.895
Yatak Odasında 5 Nisan 2002
Medyavizyon - -
Özen Film 93.335 262.190
Kadınlar Ne İster ? 23 Şubat 2001
Warner Bros. 685.785 1.726.081
İzleyici 15 Aralık 2000
A&P Filmcilik 145.550 140.920
Filmart 10.472 9.541
Dört Oda 16 Ağustos 1996
Warner Bros. - -
Çılgın Aşık 10 Şubat 1995
Warner Bros. - -
Chaplin 21 Ocak 1994
Özen Film - -
Kuzenim Vinny 29 Mayıs 1992
Özen Film - -