Yakın dönemde Exxen'de yayınlanacak 6 yeni dizi

16.675 Gösterim
19 Şubat 2021 18:00
Yakın dönemde Exxen'de yayınlanacak 6 yeni dizi

Yılbaşı itibarıyla yayın hayatına başlayan Exxen'de seyirciyle buluşacak yeni yapımların hazırlıkları sürüyor. Yakın dönemde platform üzerinde yayınlanması planlanan 6 yeni diziyi sizin için derledik.


Olağan Şüpheliler

Başrollerinde Yasemin Allen, Ceren Moray, Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı Olağan Şüpheliler, eşlerinin cinayetini planlayarak uygulamaya koyan üç kadının hikâyesini odağına alacak. Yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu'nun oturduğu dizinin yakın dönemde platformda yayınlanması bekleniyor.

 

Dizinin tanıtımına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ölüm Zamanı

Yunus Ozan Korkut'un yönetmenliğini üstlendiği, oyuncu kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Mert Yazıcıoğlu, Ece Yaşar, Nilsu Berfin Aktaş gibi isimlerin yer aldığı Ölüm Zamanı, kamp yapmak için birlikte yola çıkan bir grup arkadaşın, peşlerine bir karavanın takıldığını fark etmeleri sonrası gelişen olayları konu ediniyor.

 

Dizinin tanıtımına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bir Yeraltı Sit-com'u

Konuşanlar programı ile popüler bir isim hâline gelen ve programını Exxen'e taşıyan Hasan Can Kaya'nın kendi hikâyesinden esinlenerek kaleme aldığı Bir Yeraltı Sit-com'u, bir gün komedyen olma hayalleri olan Hasan Can'ın, ailesiyle birlikte yaşadığı hayatı anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Hasan Can Kaya'nın yanı sıra Tuna Orhan, Günay Karacaoğlu, Ezgi Gör, Lara Domaç gibi isimler yer alıyor.

 

Dizinin tanıtımına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Kanlı Yayın

Kısa bir süre içerisinde çekimlerine başlanacak olan Kanlı Yayın dizisinin yönetmen koltuğunda Ayla filminin yönetmeni Can Ulkay oturacak. Leyla isimli bir öğrencinin ansızın gerçekleşen şüpheli ölümünü odağına alacak dizinin başrollerinden birine Bergüzar Korel hayat verecek.

 

6.45 Yayınevi'nde Standart Bir Gün

Henüz sadece başrollerinde Rıza Kocaoğlu ve Sarp Akkaya'nın başrollerinde yer alacağı bilgisi bulunan 6.45 Yayınevi'nde Standart Bir Gün dizisi, Kaybedenler Kulübü filmlerinde imzası bulunan isimlerden Mehmet Ada Öztekin ile seride yer alan Rıza Kocaoğlu'nu yeniden bir araya getiriyor. Kaybedenler Kulübü'nün ana karakterlerinden olan radyocu ve yazar Kaan Çaydamlı, 1989 yılında Altıkırkbeş Yayınevi'ni kurmuştu. Dolayısıyla tüm taşlar yerine konduğunda; dizinin, Kaybedenler Kulübü'nde Kocaoğlu'nun canlandırdığı Murat karakterine odaklanma ihtimali pek de az gözükmüyor. 

 

İlginç Bazı Olaylar

İbrahim Büyükak'ın yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı İlginç Bazı Olaylar, İbrahim Büyükak'ın hayallerinin peşinden koşmadığı alternatif bir gerçeklikte, Bursa'da aile evindeki yaşamını konu ediniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Büyükak'ın yanı sıra Zafer Algöz, Cemre Ebüzziya, Füsun Demirel, Meral Çetinkaya, Özgür Emre Yıldırım, İdil Sivritepe gibi isimler yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.