Tuna Orhan

Tuna Orhan


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Annem 20 Eylül 2019
CGV Mars D. 189.459 2.708.618
Aslı Gibidir 25 Ocak 2019
CGV Mars D. 102.517 1.360.024
Göktaşı 28 Eylül 2018
CGV Mars D. 312.207 3.822.684
Ay Lav Yu Tuu 22 Eylül 2017
UIP Türkiye 608.204 7.018.872
Hep Yek 2 13 Ocak 2017
TME Films 372.557 4.282.548
Pinema 2.798.016 32.540.648
Hep Yek 5 Şubat 2016
Pinema 265.707 2.941.021
Chantier 49.230 561.750
Çalgı Çengi 18 Şubat 2011
UIP Türkiye 59.736 520.522
Memleket Meselesi 31 Aralık 2010
UIP Türkiye 22.699 203.048
Destere 20 Kasım 2008
Tiglon 261.080 1.874.807
Hokkabaz 20 Ekim 2006
KenDa 1.710.212 12.985.183
Vizontele Tuuba 23 Ocak 2004
Warner Bros. Türkiye 2.894.802 16.022.456