Tuna Orhan

Tuna Orhan


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

23 Aralık 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.09.2019 ₺2.708.618 189.459
25.01.2019 ₺1.360.024 102.517
28.09.2018 ₺3.822.684 312.207
22.09.2017 ₺7.018.872 608.204
13.01.2017 ₺4.282.548 372.557
06.01.2017 ₺32.540.648 2.798.016
05.02.2016 ₺2.941.021 265.707
01.05.2015 ₺561.750 49.230
18.02.2011 ₺520.522 59.736
31.12.2010 ₺203.048 22.699
20.11.2008 ₺1.874.807 261.080
20.10.2006 ₺12.985.183 1.710.212
23.01.2004 ₺16.022.456 2.894.802