Meral Çetinkaya

Meral Çetinkaya

Doğum Tarihi

5 Mart 1945

Yaş

76


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.02.2019 410.163 TL 33.725
11.05.2018 8.448 TL 1.172
01.12.2017 8.728 TL 783
27.10.2017 66.055.256 TL 5.589.872
25.01.2017 7.812.158 TL 663.675
01.07.2016 15.225 TL 1.732
10.06.2016 36.080 TL 3.417
17.01.2014 990.827 TL 97.575
30.09.2011 5.640 TL 735
02.10.2009 1.055.947 TL 123.709
16.03.2007 4.537.217 TL 590.106
23.01.2004 16.022.456 TL 2.894.802
26.10.2001 33.490 TL 13.005
02.02.2001 7.400.006 TL 3.308.120
11.02.2000 219.281 TL 125.664
31.12.1999 515.197 TL 295.732
17.12.1999 27.231 TL 15.200
11.03.1994 - -