Zac Efron, usta yazar Stephen King'in ünlü romanlarından Firestarter'ın yeni uyarlamasında yer alacak

1.931 Gösterim
30 Eylül 2020 14:10
Zac Efron, usta yazar Stephen King'in ünlü romanlarından Firestarter'ın yeni uyarlamasında yer alacak

Yıldız oyuncu Zac Efron'un, birçok çok önemli esere imza atan Stephen King'in ünlü romanlarından Firestarter'ın yeni uyarlamasında yer alacağı açıklandı.


Ünlü yazar Stephen King'in eserleri, beyazperde ve televizyonda karşılık bulmaya devam ediyor. Son beş yılda daha da revaçta olan King uyarlamalarına bir yenisi daha ekleniyor.

 

Collider'ın Stephen King'in ünlü eserlerinden biri olan Firestarter'ın (Türkiye'de Tepki ismiyle okuyucuyla buluşmuştu) yayımlanmasının 40. yıldönümünde yaptığı özel habere göre, sevilen eser bir kez daha sinemaya uyarlanacak. Blumhouse ve Universal ortaklığında çekilecek filmin yönetmen koltuğunda Keith Thomas otururken, senaryosu Scott Teems'e emanet olacak. Zihin gücüyle ateş yaratmak gibi yeteneklere sahip genç bir kızın, gizli bir devlet teşkilâtının kendisinin bu melekelerinden yaralanmak istemesi sonrası gelişen olayları konu edinecek filmde, genç kızın babası rolünde ünlü oyuncu Zac Efron'u izleyeceğiz.

 

Firestarter, daha önce 1984 yılında sinemaya uyarlanmış ve genç kız rolünde yer alan sekiz yaşındaki Drew Barrymoore ilk büyük çıkışını gerçekleştirmişti. Yaklaşık iki yıl önce yeniden çekilecek olan Firestarter uyarlamasının yönetmenliği Fatih Akın ile anlaşılmış fakat sonrasında anlaşma nihayete ermemişti.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.